Coffee Master Idle

Coffee Master Idle ile şehrin en gözde kafesini işlet! Bu büyük atılımı gerçekleştirip bir kahve imparatorluğu kuracak başlangıç paranız, mağazanız ve çalışanlarınız var! Doğru stratejiyi takip edip geleceğinize mi yatırım yapacaksınız yoksa işiniz yanlış kararlarınız yüzünden batacak mı? Küçük bir kahvehaneden Starbucks gibi büyük bir kahve mağazasına dönüşün.

Coffee Master Idle Oyunu Nasıl Oynanır?

Şanslısınız ki, dükkanınız için en iyi köşeyi kiraladıktan sonra ilk kiralamanızı yapmaya yetecek kadar paranız var. Yine de önünüzde birçok virajın olduğu engebeli bir yolunuz var. Kasiyere sahip olmak yeterli olmayacak, öyleyse neden müşterilerinize ve bekleme masalarınıza kahve fincanları taşıyarak başlamıyorsunuz?

Yeni müşterilere yer açmak için mevcut müşteriler ayrılır ayrılmaz masaları temizleyin ve mağazanızı müşteriler için çekici tutun! HR odasının kilidini açana kadar bu noktada karşılayabileceğiniz tüm yükseltmeleri satın alın. İnsan Kaynaklarını işe aldıktan sonra, mağazada size yardımcı olacak yeni işe alımlara odaklanmalısınız.

Bu yeni çalışanlar sizin için masaları temizleyebilir ve kahve fincanlarını taşıyabilir. Etrafta koşun, işinizi kontrol altında tutun ve çalışanlarınız için yeni yükseltmeler satın almak ve yerinizi açık tutmak için parayı toplayın. Daha fazla alan, daha iyi hizmet ve yeni şubelerle yeni gelenlerin ilgisini çekin.

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için farenizi kullanabilirsiniz.

Coffee Master Idle Benzeri Oyunlar Oyna

Bu dükkan oyununu beğendiniz mi? Yönetim oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Coffee Master Idle Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Coffee Master Idle oyunu YAD tarafından geliştirilmiştir.