Dino: Birleş ve Savaş

Dino: Birleş ve Savaş, dinozorlar ve mağara adamlarıyla savaşabileceğiniz bir birleştirme oyunudur. Her çatışmayı kazanmak ve çeşitli boss dövüşlerinde hayatta kalmak için çok sayıda benzersiz birimi stratejik olarak konuşlandırın.

Dino: Birleş ve Savaş Oyunu Nasıl Oynanır?

Her seviyenin başında yeni birimler satın alabilir ve bunları hücrelerden birine yerleştirebilirsiniz.

Raptors gibi bazı birimler hızlıdır. T-Rex ve Triceratops gibi diğerleri yavaş ve ağır yakın mesafe birimleridir. Taş atıcılar ve mızrakçılar, daha az hasara dayanabilen uzun menzilli birimlerdir. Verilen her savaşı kazanmak için her birimi nereye yerleştireceğinizi düşünmeniz gerekecek. Farklı düşman oluşumlarını yenmek için farklı stratejiler gerekir.

Ayrıca iki özdeş birimi birleştirerek daha güçlü bir birim oluşturabilirsiniz. Bir birimi eşleşen bir birimin üzerine sürüklemeniz yeterlidir. Bu, yeni yuvaların açılmasını sağlayacaktır, ancak birimlerinizi yerleştirmek için yeni hücreler de satın alabilirsiniz.

Savaş sırasında sol üst köşedeki çubuk dolduğunda da kuyruklu yıldız çağırabilirsiniz. Kuyruklu yıldızınızı rakiplerinizden oluşan bir kümeye doğrultarak onları yok edin.

Oyun Kontrolleri

  • Öğeleri seçmek ve taşımak için fareyi kullanın.

Benzer Oyunlar

Bu Dino: Birleş ve Savaş oyununu beğendiniz mi? Dinozor oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Dino: Birleş ve Savaş Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Dino: Birleş ve Savaş oyunu Lipsar Studio tarafından geliştirilmiştir.