Moda Stilisti

Moda Stilisti: Giydirme Oyunu ile muhteşem moda yolculuğunuza başlayın! Sevimli bir prensesi giydirebileceğiniz ve makyaj salonunda daha iyi görünmesini sağlayabileceğiniz giydirme veya makyaj oyunları veya moda oyunları arıyorsanız, tam olarak doğru yere geldiniz.

Muhteşem bir Moda Stilisti olun ve dünyadaki tüm moda podyumlarına hükmedecek süper bir modeli giydirin!

Moda Stilisti: Giydirme Oyunu Nasıl Oynanır?

Moda Stilisti, kıyafetleri karıştırıp eşleştirebileceğiniz, dünya çapındaki oyuncularla rekabet edebileceğiniz ve en iyi Fashionista olabileceğiniz bir moda oyunudur. Jüri olarak ve başkalarının kıyafetlerine oy vererek moda maceralarınızı daha ilginç hale getirin! Çok oyunculu mücadeleye katılın ve en iyi stil anlayışına sahip olduğunuzu kanıtlayın!

Oyunu başlatarak moda profilinizi oluşturmayı öğrenebilirsiniz. Farklı prenses kız karakterleri ile her zaman oynayabileceğiniz yeni bir prenses karakteri olduğundan stilist ve tasarımcı oyununu oynamaktan asla sıkılmayacaksınız. Bu, mankenin daha çekici ve modaya uygun görünmesini sağlamakla meşgul olan bir makyaj sanatçısı veya moda tasarımcısı gibi davrandığınız eşsiz moda oyunlarından biridir.

Bir Moda Stilisti ve elbise tasarımcısı olarak, bu giydirme ve makyaj oyununda prenses bebeği giydirmenin keyfine varacaksınız. Düğün etkinlikleri, moda etkinlikleri veya diğer etkinlikler için giyinme pratiği yapabilirsiniz. Ayrıca bir giyinme ve makyaj yarışmasına katılabilir ve yarışmanın en iyi stilist ve tasarımcısı olabilirsiniz.

Moda Stilisti, bir moda tasarımcısı oyunudur. Kızların genç kızlar için makyaj, elbise ve makyaj pratikleri yapabileceği benzersiz moda oyunlarından biridir.

Oyun Özellikleri

  • Çeşitli modaya uygun kıyafetler ve muhteşem gelin makyajı, gerçek veya lüks oyun temasıyla oynayın.
  • Çeşitli moda stilleri: gündelik, parti, plaj, düğün... ve daha fazlası.
  • Giyinme oyunu mücadelesine ve moda yarışmasına katılın. Diğer moda severlerle yarışın ve elmaslar kazanın.
  • Kız makyajı oyununu oynayın ve saç stilleri, gözler, dudaklar, yanaklar vb. ile makyaj yapın.
  • Oyun içi mücadelede giyinme tarzı puanınızı kontrol edin.
  • Topladığınız elmaslarla yeni bölümlerin/öğelerin kilidini açın.
  • Moda dünyasının moda tutkunları için muhteşem koleksiyonu!

Yukarıdaki muhteşem özellikler elinizin altında olduğundan, giydirme oyunundan asla sıkılmayacak ve saatlerce eğleneceksiniz.

Moda Stilisti: Giydirme Oyunu Benzer Oyunlar

Bu moda oyununu beğendiniz mi? Moda Tutkunu oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Moda Stilisti: Giydirme Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Moda Stilisti: Giydirme Oyunu Rendered Ideas tarafından geliştirilmiştir.