Uzaylıyı Bul 3D

Uzaylıyı Bul 3D ile yeni türleri keşfedin! Uzaylı DNA'sını tespit etmek için ileri teknolojiyi kullanın ve gerçeği ortaya çıkarmak için ekibinizle birlikte çalışın. Ancak dikkatli olun, uzaylılar akıllıdır ve insan popülasyonunun arasına karışarak fark edilmelerini zorlaştırabilirler. Hepsini bulup dünyayı uzaylı istilasından kurtarabilecek misin?

Uzaylıyı Bul 3D Oyunu Nasıl Oynanır?

Çok gizli bir devlet kurumunun parçası olarak şehirdeki bir dizi şüpheli olayı araştırmak ve halk arasındaki dünya dışı tehditleri tespit etmekle görevlendiriliyorsunuz. Eşsiz dedektif becerileriniz, ajan içgüdüleriniz ve benzersiz donanımınız yanınızda, bu yüzden endişelenmeyin. Bu tarayıcı ve lazer tabancayla hiçbir casus yolunuza çıkamaz! Odaya girebilir ve neler olduğunu görmek için etrafı inceleyebilirsiniz. Odadaki insanları inceleyin, tarayıcınızı alın ve derilerinin altında ne var görün. Artık suçluyu bulduğunuza göre ceza verme zamanı geldi! Lazer silahınızı alın ve suçlunun üzerine doğrultarak onu yok edin. Diğer insanlara yardım etmek ve daha fazla görevi tamamlamak için cesaretinizi zaferlerinizle taçlandırın!

Müfettişin hayatındaki sürükleyici macera olaylarını seviyorsanız aksiyon oyunlarımıza göz atabilirsiniz!

Oyun Kontrolleri

  • Bu uzaylı oyununu oynamak için fareyi kullanın.

Uzaylıyı Bul 3D Benzeri Oyunlar Oyna

Bu 3D aksiyon oyununu beğendiniz mi? Uzaylı oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Uzaylıyı Bul 3D Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Uzaylıyı Bul 3D oyunu NoticeGames tarafından geliştirilmiştir.