Jöleleri Birleştir

Jöleleri Birleştir - Sevimli jöle şekillerini birleştirin! Jöleleri Birleştir, giderek daha yüksek puanlar elde etmek için gülleleri farklı geometrik yapışkan şekillerden sektirmeniz gereken eğlenceli bir birleştirme oyunudur.

Jöleleri Birleştir Oyunu Nasıl Oynanır?

Jöle şekillerinizi yerleştirebileceğiniz 4x4'lük bir tahta üzerinde oynuyorsunuz. Tahtanın üst kısmında topları sürekli olarak tek yöne fırlatan bir top bulunur. Bu toplar jöle şekillerinizden birine çarptığında para şeklinde puan kazanırsınız. Pachinko oyununda olduğu gibi, topları aşağı doğru ne kadar çok sektirirseniz o kadar çok puan kazanırsınız. Bu parayla yeni şekiller satın alabilirsiniz.

Aynı jöle şekillerinden ikisini birleştirdiğinizde, toplar üzerinden sektiğinde size daha fazla para kazandıran yeni bir şekil elde edersiniz. Ayrıca geometrik şekil topların hangi yöne sıçrayacağını belirler. Jöle şekillerini oyun alanına ustaca yerleştirin, böylece gülleler mümkün olduğunca sık ileri geri sıçrasın. Bir sonraki seviyeye geçebilmeniz için saniye başına gelirinizin belirli bir değeri aşması gerekiyor. Bu, üstteki bir çubukla gösterilir.

Bir seviye tamamlandığında top kendini yeniden hizalar ve tekrar maksimum sıçrama sayısına ulaşmak için yapışkan şekillerinizi buna göre hareket ettirmeniz gerekir. Seviye atladıkça daha yüksek seviyelerdeki jöle şekillerini satın alabilirsiniz, bu da birleştirmeyi daha da kolaylaştırır!

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın veya ekrana dokunun.

Jöleleri Birleştir Benzeri Oyunlar Oyna

Bu popüler bulmaca oyununu beğendiniz mi? Birleştirme oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Jöleleri Birleştir Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Jöleleri Birleştir oyunu 2Play tarafından geliştirilmiştir.