Yalnızca Yukarı: Yerçekimi Parkuru 3D

Yalnızca Yukarı: Yerçekimi Parkuru 3D, profesyonel bir parkur atlayıcısı olarak heyecan verici bir engelli parkurda yer alırken sizi fiziksel becerilerinizi ve reflekslerinizi test edecek bir atlama oyunudur. Bitiş çizgisine başarıyla ve çiziksiz ulaşmayı başarabilecek misiniz? Bu oyun kesinlikle hayal gücünüzü harekete geçirecek! Kırık el arabalarının, garajdaki çöplerin ve yol işaretlerinin üzerinden tırmanan cesur bir yarışçı olarak oynayın!

Yalnızca Yukarı: Yerçekimi Parkuru 3D Oyunu Nasıl Oynanır?

Hayal gücünüzü serbest bırakın, mümkün olduğu kadar yükseğe zıplayarak karmaşık engellerin üstesinden gelin ve dünyayı tamamen yeni bir bakış açısıyla gözlemlerken yolunuzu akıllıca seçin. İnanılmaz manzaraların tadını çıkarın, sınırlı zamana karşı yarışın ve mümkün olduğu kadar yükseğe tırmanın, yol boyunca gizli sırları ve gizemleri ortaya çıkarın ve maceranızın gerçek amacını keşfedin. İyi şanlar!

Oyun Kontrolleri

  • Hareket etmek için WASD tuşlarını kullanın.
  • Atlamak için BOŞLUK tuşunu kullanın.
  • Etrafa bakınmak için FARE'yi kullanın.

Yalnızca Yukarı: Yerçekimi Parkuru 3D Benzeri Oyunlar Oyna

Bu macera dolu atlama oyununu beğendiniz mi? Parkur oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Yalnızca Yukarı: Yerçekimi Parkuru 3D Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Yalnızca Yukarı: Yerçekimi Parkuru 3D oyunu AA2G1 tarafından geliştirilmiştir.