Araba Park Eğitimi

Araba Park Eğitimi, ehliyet almanın en zorlu yönlerinden biri olan arabanızı park etmekle uğraşacağınız zorlu bir sürüş simülatörü oyunudur.

Paralel park etme genellikle standart bir sürüş sınavının en zor ve en stresli unsurlarından biri olarak listelenir. Bu sürüş oyununda biraz pratik yapabilir ve park etme mekaniğinin temellerini öğrenebilirsiniz.

Araba Park Eğitimi Oyunu Nasıl Oynanır?

Arabanızı ileri veya geri park etmeyi simüle etmek için oyun seviyelerinde ilerleyin. Bu oyunda üç ana park etme türü de revüden geçecek: açık park etme, açılı park etme ve tehlikeli paralel manevra.

Beyaz okları takip edin ve yeşil renkle gösterilen park yerini bulun. Her seviyeyi tamamlamak için arabanızı tam olarak çizgilerin içine park etmeniz gerekiyor. Seviyelerde ilerledikçe sokaklar daha kalabalık ve dar olacağından otoparkta dolaşmak giderek zorlaşacak.

Hedef park yerine ulaşmak için sınırlı bir süreniz var. Yol boyunca dolambaçlı yol yapmayı göze alabileceğiniz kadar çok para toplamaya çalışın. Garaj menüsündeki yeni araçların kilidini açmak için bunları kullanabilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

Tuş takımı

  • Arabayı sürmek için OK tuşlarını kullanın.
  • Fren yapmak için aşağı OK tuşunu kullanın.

Dokunmatik ekranlı cihazlar

  • Arabayı kontrol etmek için pedallara dokunun ve alttaki direksiyon simidi simgelerini ekrana kaydırın.

Park Etme Benzeri Oyunlar

Römorklu traktör, petrol tankerlerinin ve hatta uçakların manevraları da dahil olmak üzere diğer birçok park etme mücadelesinde şansınızı denemek istiyorsanız, daha fazla oyun için park etme oyunları sayfamıza gidin!

Araba Park Eğitimi Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Araba Park Eğitimi oyunu Agame tarafından geliştirilmiştir.