Parkour Block 5

Parkour Block 5 - Bloktan bloğa atla! Birçok farklı seviyede ustaca atlamanız gereken zorlu bir atlama parkur oyunudur. Parkour Block bu yeni serisi ile geri döndü! Minecraft tadında oyun serisinin bu beşinci bölümünde, birçok yeni ve harika seviyeler sizi bekliyor.

Parkur Blok 5 Oyunu Nasıl Oynanır?

Lavlara düşmeden parkur becerilerini hemen test etmek için bloktan bloğa olabildiğince hızlı atlayın. Yüksek puanlar kazanmak istiyorsanız, seviyeleri olabildiğince hızlı tamamlamanız gerekiyor. Bakalım, tüm seviyelerde üç yıldızı alabilecek başarıyı gösterebilecek misin!

Normal moda ek olarak, her hata sonucunda ilk seviyeden başladığınız hardcore modda da hünerlerinizi gösterebilirsiniz. Eğer, sizin için önemli olan seviyeleri en hızlı bir şekilde bitirmekse, hızlı ve tempolu olan Speedrun modu ile oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Piksel bloklar üzerinden ne kadar hızlı atlayabilirsin? Şimdi hazırlıklarınızı yapın ve Çizgi Film Hikayeleri'nde Parkour Block 5'i ücretsiz oynayın!

Oyun Özellikleri

Platform: Web tarayıcısı (masaüstü ve mobil)

Oyun Kontrolleri

  • WASD / OK tuşları = Hareket
  • BOŞLUK = Atlam
  • Sol Shift = Koşu
  • Çift Esc = Menü

Parkur Blok 5 Benzeri Oyunlar Oyna

Bu 3D parkur oyununu beğendiniz mi? Roblox oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Parkur Blok 5 Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Parkur Blok 5 oyunu Poly Games tarafından geliştirilmiştir.