Rail Slide

Rail Slide'da ne kadar ileri gidebilirsin? Bu bağımlılık yaratan 3D platform oyununda korkusuz bir jimnastikçiyle takım kuracaksınız. Büyük boşluklar boyunca uzanan bir dizi çubuğun üzerinden kaymasına yardımcı olacak uzun bir direk taşıyor olacak. Ne yazık ki direk pek iyi inşa edilmemiş.

Üzerinden geçeceği engelli parkurlar, aynı zamanda parçaları kesmeye de devam edecek testere bıçaklarıyla dolu! Cimnastikçinin heyecanlı yolculuğu sırasında direğe ekstra parçalar eklemeye devam etmeniz gerekecek. Ayrıca diğer harika karakterlerle takas edebileceğiniz toplanacak paralar da var.

Rail Slide Oyunu Nasıl Oynanır?

Rail Slide zorlu bir topla ve koş oyunudur. Her seviyede bitiş çizgisine doğru yarışırken jimnastikçinin tehlikelerden kaçınmasına yardımcı olun. Bazı geniş boşlukları aşmak ve yol boyunca tonlarca bonus puan kazanmak için direğine parçalar eklemeye devam etmesi gerekecek.

Oyun Kontrolleri

  • SOL tıklayıp basılı tutarak jimnastikçiyi kontrol edin.
  • FARE'yi sola çekerek sola koşun.
  • FARE'yi sağa çekerek sağa koşun.

Benzer Oyunlar

Bu beceri oyununu beğendiniz mi? Beceri oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın. İşte bundan sonra deneyebileceğiniz heyecan verici çevrimiçi üç oyun daha!

Rail Slide Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Rail Slide oyunu BPTop tarafından geliştirilmiştir.