Çok Oyunculu Gerçekçi Drift Yarışı

Çok Oyunculu Gerçekçi Drift Yarışı, hızlı arabalarla tek başınıza veya çevrimiçi olarak farklı parkurlarda diğer oyunculara karşı drift yapabileceğiniz heyecan verici bir yarış oyunudur!

Çok Oyunculu Gerçekçi Drift Yarışı Oyunu Nasıl Oynanır?

Gerçekçi grafiklere ve kapsamlı özelleştirme seçeneklerine sahip bu drift oyununda tek ve çevrimiçi modlarda rakiplerinizle rekabet ederek en yüksek puanları hedefleyin.

Kıvrımlı yarış pistlerinde ustaca ilerleyin ve ekstra uzun süre sürüklenerek para toplayın. Aracınızın uzunlamasına eksene doğru yanlara doğru hareket etmesi için yüksek hızda sürüklenmesini sağlayın. Bu şekilde ne kadar uzun süre sürmeyi başarırsanız drift çubuğu o kadar dolu olur. Bar ne kadar dolu olursa o kadar çok para kazanırsınız.

Parayla ana menüden yarış arabanız için yükseltmeler satın alabilirsiniz, örneğin daha iyi bir motor veya yeni ve şık bir boya işi. Ayrıca yeni arabaların kilidini de açabilirsiniz.

Piste çıkmadan önce üç farklı mod arasından seçim yapabilirsiniz: Gündüz modunda veya karanlıkta Gece modunda sürüş yapın. Kar modunda, drift yapmayı daha da zorlaştıran karlı yollarda sürüş yapıyorsunuz!

Ayrıca modları tek oyunculu modda mı yoksa çok oyunculu modda diğer oyunculara karşı mı oynamak istediğinizi seçebilirsiniz. Çok oyunculu modu seçerseniz bir gruba katılabilir veya kendi oyununuzu başkalarının da katılması için açabilirsiniz. Motoru çalıştırın ve diğer üç yarışçıya kadar yarışın!

Arabanızı WASD ile kontrol edin ve daha da iyi drift yapmak için boşluk tuşuyla el frenini kullanın. Kamera perspektifini değiştirmek için C tuşunu kullanın.

Oyun Kontrolleri

  • WADS = Kontrol
  • Boşluk = Fren
  • C = Kamera

Çok Oyunculu Gerçekçi Drift Yarışı Benzeri Oyunlar Oyna

Bu araba yarış oyununu beğendiniz mi? Drift oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Çok Oyunculu Gerçekçi Drift Yarışı Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Çok Oyunculu Gerçekçi Drift Yarışı oyunu Rokito Games tarafından geliştirilmiştir.