Simülatör Kamyon Sürücüsü

Simülatör Kamyon Sürücüsü; muhteşem HD grafiklere, gerçekçi kamyon sürüşüne, kar yağışlı kar sürüşüne ve kilidini açabileceğiniz çeşitli kamyonlara sahiptir. Sürüş becerilerinizi test edecek 20 şaşırtıcı ve zorlu seviye sizi bekliyor. Heyecan verici bir maceraya hazır olun!

Simülatör Kamyon Sürücüsü Oyunu Nasıl Oynanır?

Yükü kamyonla varış noktasına ulaştırmanız gerekiyor ancak bu göründüğü kadar kolay değil. Her seviye bir görev olduğundan ve yakıt deposu da zamanlayıcınız olduğundan, ihtiyatlı ve ekonomik olmanız gerekir. Hedefe ulaşmadan yakıtın tamamını tüketirseniz seviye başarısız olur.

Tehlikeli dönüşlere dikkat edin ve kamyonun veya yükün düşmesine engel olun. Bu görevle başa çıkarsanız, arazide kamyon kullanma konusunda gerçek bir profesyonel olacaksınız.

Oyun Kontrolleri

  • Kamyonu sürmek için sağ, sol ve yukarı OK tuşlarını kullanın.
  • Geri gitmek için R tuşuna basın ardından yukarı OK tuşuna basın. İleri yönlü geçiş yapmak için tekrar R tuşuna basın ve ardından yukarı OK tuşuna basın.
  • Fren yapmak için BOŞLUK tuşuna basın.
  • Oyunu duraklatmak için ESC tuşuna basın.

Benzer Oyunlar

Bu sürüş oyununu beğendiniz mi? Kamyon oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Simülatör Kamyon Sürücüsü Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Simülatör Kamyon Sürücüsü oyunu Mirra Games tarafından geliştirilmiştir.