Klasik İskambil Online

Klasik İskambil Online, 1 kartlı ve 3 kartlı oyun seçenekleri sunan bir solitaire oyunudur. Oyun aynı zamanda oyun istatistiklerinizi de saklar, böylece galibiyetlerinizi ve yenilgilerinizi takip edebilirsiniz.

Klasik İskambil Online Oyunu Nasıl Oynanır?

Amaç, kartları sayıya ve takıma göre sıralamaktır (tablonun üst kısmındaki dört hücre, A ve takım sembolü ile işaretlenmiştir).

Kartlar kapalı olarak dağıtılır ve yedi sütuna bölünür, yalnızca son kart açık olarak açılır. Bu tablo. Kalan kartlar, ek kart çekebileceğiniz desteyi oluşturur.

Tabloda kartları azalan düzende sıralayabilirsiniz (kral, kız, vale, on, dokuz vb. As'a kadar). Burada her iki takımdan da kırmızı ve siyah kartları değiştirmeniz gerekecek.

Bir as bulduğunuzda, üzerine dokunarak onu temellere taşıyın. Kartlar temellere takımlara göre ve artan sırada (as, iki, üç, dört vb., şaha kadar) istiflenmelidir.

Oyun Kontrolleri

  • Taşımak için kartlara dokunun ve sürükleyin.
  • Mümkün olduğunda temele taşımak için karta bir kez dokunun.
  • Tablo tamamen sıralandığında 'otomatik tamamlama' düğmesi görünecektir.
  • 1 kartlı ve 3 kartlı çekiliş arasında geçiş yapmak ve diğer oyun seçeneklerini keşfetmek için seçenekler düğmesine dokunun.

Klasik İskambil Online Benzer Oyunlar

Bu solitaire kart oyununu beğendiniz mi? Kart oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Klasik İskambil Online Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Klasik İskambil Online oyunu Albayoo tarafından geliştirilmiştir.