Trap Craft

Trap Craft, bir minecraft macera oyunudur. Yüzlerce zombiyi önlemek için tehlikeli ölüm tuzaklarından oluşan, hayal edebileceğiniz en büyük savunma hattını inşa ederek Trap Craft oyununda zekasını sınamaya hazırlanmak zorunda olan, parlak zırhıyla korunan cesur bir savaşçı olan Hacker rolünü üstlenin.

Hacker, Prenses, Noob, Pro, Herobrine ve diğerlerinin her türlü arzusunu yerine getirmeye hazır. Onlara bir oyun oynamalarını teklif ediyor: Eğer portalı zombilerden korursan, dileğin gerçekleşecek!

Trap Craft Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu korkunç kabustan canlı çıkma cesaretine sahip olacak mısın? Oyunda bir Noob, bir Pro, bir Prenses ve diğer okul karakterleri var; her birinin, kahramanımızın tüm zorlukların üstesinden gelerek yerine getirmeye hazır olduğu görevleri var. Kazandığınız her parayla akıllıca yatırım yapın, sahip olduğunuz tüm güçle silahları kullanın ve dünyadaki en korkunç ölümsüzlere karşı kullanmaya hazırlanın, ünlü Minecraft oyunundan ilham alan benzersiz piksel grafiklere kendinizi kaptırın ve düşmanı acımasızca yok etmeye hazırlanın!

Her karakterin kendine özgü komik bir sonu var! Hepsini öğrenin! Dost canlısı evcil hayvanlarla birlikte oynayın, tuzaklar kurun ve küp dünyasının düşman zombilerine karşı savaşın. En iyi Trap Crafting macera oyununda küp dünyasında zombileri yenin, hayatta kalın, tuzaklar yaratın ve hayvanları evcilleştirin.

  • Tehlikelerle dolu düzinelerce zorlu seviyenin üstesinden gelin.
  • Okul arkadaşlarınızın hayallerini gerçekleştirin.
  • Sahnedeki stratejik noktalara acımasız savunma bariyerleri inşa edin.
  • Silah veya keskin bir kılıç yardımıyla hayatınızı koruyun.

Trap Craft Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak ve hareket etmek için WASD tuşlarını kullanın.
  • Saldırmak için FARE sol tuşuna basın ve FARE'yi hareket ettiri.

Trap Craft Benzer Oyunlar

Bu Trap Craft minecraft oyununu beğendiniz mi? Minecraft oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Trap Craft Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Trap Craft oyunu Mirra Games tarafından geliştirilmiştir.