Noob vs Pro Mücadelesi

Noob vs Pro Mücadelesi bir macera oyunudur. Blok dünyasında 1000 zombiye karşı hayatta kalma mücadelesi ile karşı karşıyasınız. Hepsini trolleyin! Tuzaklar yapın ve piksel silahları kullanın.

sabah uyandığınızda etrafta bir zombi kıyameti olduğu ve sizin de çaylak olduğunuz bir oyundur. Bu gerçek bir meydan okuma! Neden? Görev, Noob'u ve Prensesi kurtarmak ve çeşitli tuzakların yardımıyla kötü Herobrine'ı trollemek olacak.

Noob vs Pro Mücadelesi Oyunu Nasıl Oynanır?

Okula ulaşmak için tüm lider canavarları geçmeniz gerekiyor. Tuvaletteki okul canavarını hayal edin. Veya okul koridorundaki zombi temizlikçi kadın. Buradaki zorluk hepsini gözden geçirmek ve hikayeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Blokları yok edin. Bir Pro olarak kazmayla kaynakları alın ve bir tezgahta zanaat yapın. Labirentten geçerek zindanın portalını bulun.

Labirentten geçip zindana inmeye ve orada tüm testleri geçtikten sonra gizli bir portal bulmaya ve sırtında ıssız bir adaya uçacak olan ejderhayı kurtarmaya ve ardından bir hapishaneden kaçış düzenlemeye hazır mısınız?

Benzer Oyunlar

Bu minecraft oyununu beğendiniz mi? Zombi oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Noob vs Pro Mücadelesi Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Zombi Kıyameti Mücadelesi oyunu Mirra Games tarafından geliştirilmiştir.