Offroad ATV Dörtlü Bisiklet Yarışı

Offroad ATV Dörtlü Bisiklet Yarışı'nda offroad sürüşünün zorluklarını göğüslemeye ve hayatta kalmaya hazır olun! ATV'nize atlayın ve rakiplerinize ciddi olduğunuzu gösterin! Bu aksiyon dolu 3D yarış oyununda tüm modları ilk etapta tamamlayabilecek misiniz?

Offroad ATV Dörtlü Bisiklet Yarışı Oyunu Nasıl Oynanır?

Farklı oyun modlarına sahip olan bu oyunda mücadele hiçbir zaman bitmiyor! Kariyer Modunda, aracınızı hurdaya çevirmeden bitiş çizgisine ulaşmak için engellerle dolu çeşitli parkurlardan geçmelisiniz. Supercross Modunda diğer yarışçılara meydan okuyun ve onları yenmek için bitiş çizgisine kadar elinizden gelenin en iyisini yapın! Bu modun başında tur sayısını ve rakip sayısını ayarlayabilirsiniz, böylece seçenekleri istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Çevrimdışı Modun içerisinde 4 farklı mod bulunmaktadır. Derby Modunda rakiplerinizi yenerek arenadaki en iyi yarışçı olmaya çalışıyorsunuz. Fall Quad Mode'da çeşitli engellerle dolu bir yarış pisti yer alıyor ve siz bitiş çizgisine bir an önce ulaşmaya çalışıyorsunuz. Serbest Sürüş Modunda ekstra para kazanmak için zıplamalı, sürüklenmeli, ATV'ye çarpmalı, haritayı keşfetmeli ve toplayabildiğiniz kadar para toplamalısınız. Yeterli parayı kazandığınızda ATV'nizi yükseltebilir ve modifiye edebilir, hatta yeni ve daha iyi bir ATV satın alabilirsiniz!

Oyun Kontrolleri

  • Aracınızı kontrol etmek için WASD tuşlarını kullanın,
  • Fren yapmak için BOŞLUK tuşunu kullanın,
  • Hızınızı artırmak için SHIFT tuşunu kullanın.

Offroad ATV Dörtlü Bisiklet Yarışı Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Offroad ATV Dörtlü Bisiklet Yarışı oyununu beğendiniz mi? ATV oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Offroad ATV Dörtlü Bisiklet Yarışı Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Offroad ATV Dörtlü Bisiklet Yarışı oyunu AA2G1 tarafından geliştirilmiştir.