L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studio

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studioo, en sevdiğiniz karakterleri, her zaman popüler olan Royal Bee, Neon Licious, Lady Diva ve Swag'ın yanı sıra hayranların en sevdiği on sekiz bebeği size getiriyor. Bu kızlar modayla oynamayı seviyorlar ve kıyafetlerini sosyal medyada paylaşmaya karar verdiler. Harika görünümler oluşturmalarına ve beğeniler kazanmalarına yardımcı olabilir misiniz?

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studioo Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu oyunda oluşturabileceğiniz çeşitli kıyafetler var. Oyuna başladığınızda bir karakter seçin ve soyunma odasına gidin. Bu odada seçim yapabileceğiniz birçok farklı seçenek var! Ayakkabılar, üstler, altlar, aksesuarlar, saç modelleri ve daha fazlası gibi farklı kategorilerde seçim yapın! Telefonunuzu çıkarmak ve hangi görünümü oluşturmanız gerektiğini kontrol etmek için sol alt köşedeki düğmeyi kullanın. Hedef kıyafeti tamamlamak için parçaları karıştırın ve eşleştirin. Bu parçaları satın almanız gerektiğini unutmayın, ancak bir görünümü tamamlayıp sosyal medyada paylaştığınızda para kazanacaksınız. Bir görünümü tamamladıktan sonra bir sonraki üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz! Tüm görünümleri tamamlayıp sosyal medyanın yeni moda tutkunu olabilir misin?

Oyun Özellikleri

  • Seçilecek farklı bebekler
  • Kullanabileceğiniz birçok farklı moda ürünü
  • Tamamlanacak çeşitli görünümler
  • Sezgisel kontroller
  • Eğlenceli oyun
  • Renkli 2D grafikler

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın veya ekrana dokunun.

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studioo Benzeri Oyunlar Oyna

Bu L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studioo oyununu beğendiniz mi? Moda oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studioo Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

L.O.L. Surprise! O.M.G.™ Style Studioo oyunu MGA tarafından geliştirilmiştir.