Engelli Yolda Tır Sürüşü

Engelli Yolda Tır Sürüşü oyununda teslimat yapın ve trafik kurallarına uyun! Dört farklı oyun modu, anlaşılır haritalar ve zorlu görevlerle benzersiz bir sürüş deneyiminin tadını çıkarın!

Engelli Yolda Tır Sürüşü Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu 3D tır yarışı oyununda görevleri tamamlayarak ödüller toplayın, koleksiyonunuzu genişletmek için yeni araçların kilidini açın ve yeni tırlarınızla şehri keşfetmeye devam edin!

Bir tırın direksiyonuna geçin ve bu sürüş simülasyonunda geçiminizi sağlamak için şehrin her yerine teslimat yapın! Burada özgürce keyfini çıkarabileceğiniz dört oyun modu var: Trafik, Serbest, Şehir ve Park modları.

Trafik ile başlayıp ilk seviyeden itibaren kontrolleri öğrenebilirsiniz. İlk aşamalarda eğitimleri takip edin, işleri alın ve oyunda ilerlemek için görevlerinizi başarıyla tamamlayın. Artık modlar arasında geçiş yapmaya ve Serbest modun neler sunduğunu görmeye hazırsınız. Burada sokaklarda dolaşabilir, yolların nereye gittiğini görebilir, şehir hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve cüzdanınızı parayla doldurmak için rastgele görevler alabilirsiniz. Şehir modu size takip etmeniz gereken talimatları verirken, Park modu ağır araçlarla park etme becerilerinizi geliştirir. Cüzdanınızda bir bonus artışı için çevrimiçi ödüllerinizi düzenli olarak alın, daha hızlı tırlar için garaja göz atın.

Üç sarı yıldızın hepsini kazanmak istiyorsanız, her seviyede üç isteği de tamamlamanız gerekir!

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak ve aracınızı kontrol etmek için WASD tuşlarını kullanın.

Engelli Yolda Tır Sürüşü Benzeri Oyunlar Oyna

Bu 3D tır yarışı oyununu beğendiniz mi? Yarış oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Engelli Yolda Tır Sürüşü Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Engelli Yolda Tır Sürüşü oyunu CarGames tarafından geliştirilmiştir.