Park Yolu

Park Yolu'nda eğlenceli ve renkli bir mücadele sizi bekliyor! Arabaları park etmek genellikle çok sıkıcı ve stresli bir durumdur ancak bu oyunda durum bundan çok uzak! Tüm seviyeleri kaza yapmadan tamamlayabilir misin?

Park Yolu Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu oyunda seviyeleri geçmek için her arabayı size ayrılan alana park etmeye çalışmalısınız. İlk birkaç seviyede yalnızca tek bir arabayla uğraşmanız gerekecek. Ancak oyunda ilerledikçe birden fazla araba ile çalışmanız gerekiyor. Her arabanın bir rengi var ve arabaları aynı renkteki alana park etmelisiniz. Bunu yapmak için farenizle arabadan park yerine kadar bir çizgi çizmeniz yeterlidir. Ama dikkatli ol! Herhangi bir engelden kaçınmalısınız, aksi takdirde araba çarpacak ve oyuna yeniden başlamak zorunda kalacaksınız.

Bazı seviyelerde kutular ve kasalar göreceksiniz, bunları kaldırmak için traktöre bir çizgi çizebilirsiniz. Ayrıca tüm yıldızları bir seviyede toplamanız gerekiyor. İlk çizdiğiniz çizgiler işe yaramadıysa yeniden çizebilirsiniz. Kaç seviyeyi tamamlayabilirsin?

Oyun Özellikleri

  • Renkli grafikler,
  • Tamamlanacak düzinelerce seviye,
  • Sezgisel kontroller,
  • Seçebileceğiniz 3 farklı tema,
  • Eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir oyundur.

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi kullanın veya ekrana dokunun.

Park Yolu Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Park Yolu oyununu beğendiniz mi? Beceri oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Park Yolu Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Park Yolu oyunu 2Play tarafından geliştirilmiştir.