Retro Uzay Lazeri

Retro Uzay Lazeri oyununda tüm pilotlar göreve çağrılıyor. Çünkü, galaksinin dış kesimlerinde tehlikeli düzeyde aktivite tespit edildi.

Retro Uzay Lazeri Oyunu Nasıl Oynanır?

Çeşitli görevleri tamamlamak ve düşman ve asteroit dalgalarında hayatta kalmak için uzay geminize atlayın ve boşluğa doğru ilerleyin! Bu yeni ufku fethedebilir misin? Nişan alın ve UFO'ları ve asteroitleri yok edin!

Bu retro uzay oyununda iki farklı oyun modu bulunmaktadır. Bu modlardan ilki Klasik Moddur. Klasik Modda amacınız asteroit dalgalarıyla ve düşmanlarla savaşırken mümkün olduğu kadar uzun süre hayatta kalmaktır. Üç canınızın bulunduğu bu modda aldığınız her bir isabet bir can puanı kaybedeceksiniz. Bu yüzden düşmanların etrafınızda manevra yaptığında onları yok etmek için lazerlerinizi kullanın. Bu oyundaki ikinci moda Görev Modudur. Bu modda tamamlamanız gereken çeşitli görevler bulunur. Bunlardan bazıları, bir kara delik tarafından yutulmamaya çalışarak düşmanları yok etmekle, diğerleri lazerleri kullanmadan hayatta kalmakla ilgilidir. İlk modda olduğu gibi bu modda da üç canınız var. Görevleri tamamladıkça yeni uzay gemilerinin kilidini açacaksınız!

Tüm görevleri tamamlayıp tüm gemileri toplayabilir misin?

Oyun Kontrolleri

  • Uzay gemisini hareket ettirmek için OK tuşlarını kullanın.
  • Atış yapmak için BOŞLUK tuşunu kullanın.

Retro Uzay Lazeri Benzeri Oyunlar Oyna

Bu retro oyununu beğendiniz mi? Uzay oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Retro Uzay Lazeri Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Retro Uzay Lazeri oyunu CoolMath Games tarafından geliştirilmiştir.