Hücum Teknesi

Hücum Teknesi, engellerden kaçmanız ve para toplamanız gereken, su bazlı bir yarış oyunudur. Sizi rakiplerinizin önüne geçirecek hız artışlarını kazanmak için akrobasi hareketleri gerçekleştirin.

Hücum Teknesi Oyunu Nasıl Oynanır?

Diğer su taşıtları ve sallanan şamandıralar arasında dolaşırken teknenizle bitiş çizgisine doğru hızlanın. Teknenizi havaya fırlatmak ve dönüşler yapmak için kavisli sarı rampalarda yarış yapın.

Yelken açmaya devam etmek ve hız artışı elde etmek için suyun yüzeyine omurganın ucunu aşağıya doğru vurun. İşin püf noktası, dönmeyi durdurmak için doğru anda bırakmak ve momentumu korumak için suya çarptığınız anda tekrar dokunup basılı tutmaktır.

Yarışı kazanmak ve bir sonraki aşamaya geçmek için önce finişi geçmeniz gerekecek. Harika deniz uçaklarından komik timsah şamandıralarına kadar birçok başka tekne ve aracı deneyin ve/veya kilidini açın.

Oyun Kontrolleri

  • Tekneyi yönlendirmek için fareyi kullanın.
  • Hızlandırmak için dokunun ve basılı tutun.
  • Havadayken döndürmek için dokunup basılı tutun, durdurmak için bırakın.

Hücum Teknesi Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Hücum Teknesi oyununu beğendiniz mi? Yetenek oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Hücum Teknesi Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Hücum Teknesi oyunu YAD tarafından geliştirilmiştir.