Only Up Parkour

Only Up Parkour, amacın yer çekimine meydan okumak ve mümkün olduğu kadar yükseğe tırmanmak olduğu zorlu bir 3D oyundur. Yüzen bir nesneden diğerine atlayın ve düşmeyin!

Only Up Parkour Oyunu Nasıl Oynanır?

Yukarı çıkmak için bir nesneden diğerine atlayın. Çöp konteynırlarından yüzen arabalara ve uçan evlere, dev çivilere, uçan trafik konilerine ve daha birçok şaşırtıcı eşyaya kadar.

Durup yönünüzü değiştirebileceğiniz bir sonraki büyük platforma giden genellikle birden fazla yol vardır. Etrafınıza bakmak ve en iyi rotayı seçmek için fareyi kullanın.

Düşmeden ne kadar süre oynamaya devam edebilirsiniz? Küçük bir yükseklikten düşerseniz başlangıç noktasına dönüp tekrar deneyebilirsiniz. Ancak daha yüksek bir yerden düşerseniz oyun yeniden başlayacaktır.

Ne kadar yükseğe çıkarsanız, giderek darlaşan ve tuhaf şekilli platformlara hassas atlayışlarınızı yapmak için o kadar isabetliliğe ihtiyacınız olacak.

Oyun Kontrolleri

  • Fare = etrafına bak
  • OK tuşları = hareket et
  • Boşluk çubuğu = atlama

Only Up Parkour Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Only Up Parkour oyununu beğendiniz mi? 3D oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Only Up Parkour Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Only Up Parkour oyunu NISHAD Games tarafından geliştirilmiştir.