Kalabalık Silah Koşusu

Kalabalık Silah Koşusu, engelli parkurda silahlarınızı geliştirmek için öncelikle para toplamanız gereken bir atari oyunudur. Saldıran çöp adam ordusuna karşı kendinizi savunmak için kilidini açtığınız silahları kullanın.

Kalabalık Silah Koşusu Oyunu Nasıl Oynanır?

Para yığınlarını toplayarak engelli parkur boyunca hızla ierleyin. Testereler ve düşman çöp adamler gibi engellere dikkat edin. Çünkü, düşmanlar topladığınız paralarının bir kısmına zarar verecek yada çalacaklar.

Parkur boyunca paranızı silahınızı geliştirmek ve çeşitli özellikler eklemek için kullanabilirsiniz. Ateşleyebileceğiniz mermi sayısını ve atış hızını artırmayı seçin. Ayrıca silahlarınızı daha iyisiyle değiştirmek için para biriktirebilirsiniz. Yontma bir baltayla başlarsınız, ancak hızla otomatik saldırı silahlarına kadar ilerleyebilirsiniz.

Her parkurun sonunda bir çöp adam ordusu değişerek size doğru gelecek, onları durduracak kadar ateş gücü toplamaya çalışın.

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için fareyi veya dokunmatik ekranı kullanın.
  • Ekrana tıklayıp basılı tutun veya ekrana dokunun ve karakterinizi kontrol etmek ve silahınızı nişan almak için fareyi veya parmağınızı hareket ettirin.

Kalabalık Silah Koşusu Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Kalabalık Silah Koşusu oyununu beğendiniz mi? Koş ve Ateş Et oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Kalabalık Silah Koşusu Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Kalabalık Silah Koşusu oyunu YAD tarafından geliştirilmiştir.