Sniper vs Sniper

Sniper vs Sniper, oyuncuların keskin nişancı atış becerilerinde yarıştığı bir oyundur. Her oyuncu, bir rakiple yoğun savaşlara katılarak bir keskin nişancı rolünü üstlenir. Temel becerilerin doğruluk, strateji ve hızlı tepki olduğu heyecan verici uzun mesafeli keskin nişancı düelloları.

Sniper vs Sniper Oyunu Nasıl Oynanır?

Sniper vs Sniper, bir diğer düşman keskin nişancının canını almak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken keskin nişancı becerilerinizi test etmeniz gereken benzersiz bir oyundur. Tüfeğinizin güçlü teleskopik görüşü sayesinde bazı bariyerlerin ardında canınızı korurken yoğun yakın dövüşlere katılın ve hedefi vurma şansınızı artırın.

Hassasiyetinizi kullanın, düşman saldırılarına hızlı tepki verin ve deneyiminizi ve dolayısıyla karşılaştığınız seviyenin zorluğunu artıracak, birçok yeni silahın kilidini açacak ve benzersiz bir deneyim yaşayacaksınız!

Oyun Kontrolleri

  • Koşmak ve ilerlemek WASD tuşlarını kullanın.
  • Zıplamak için tuşunu kullanın.
  • Nişan almak ve atış yapmak için sağ fare tuşunu kullanın.

Sniper vs Sniper Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Sniper vs Sniper oyununu beğendiniz mi? Keskin Nişancı oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Sniper vs Sniper Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Sniper vs Sniper oyunu Berezka tarafından geliştirilmiştir.