Masa Tenisi Uzmanı

Masa Tenisi Uzmanı, muhteşem grafik efektleri ve harika ses efektleri ile bağımlılık yapan bir (Ping Pong) masa tenisi oyunudur. En iyi yanı, arkadaşlarınıza karşı gerçek hayatta olduğu gibi oynayabilmeniz.

Bu 3D spor oyununda sanal masa tenisi becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Heyecan verici bir turnuvada yükselme yolculuğunuza başlayın ya da arkadaşlarınızdan biriyle dostluk maçı yapın.

Masa Tenisi Uzmanı Oyunu Nasıl Oynanır?

Masa Tenisi Uzmanı oyununda neredeyse tüm dünyaya meydan okuyabilirsiniz! Bu masa tenisi oyununda dünyanın her yerinden sanal sporculara meydan okuyun. Hızlı bir maça başlamadan veya bir turnuvaya katılmadan önce temsil edeceğiniz ülkeyi seçin. Ne kadar ileri gideceksin? Dünya Kupası'nı kazanmak için gerekenlere sahip misiniz?

Masa Tenisi Uzmanı eğlenceli ve heyecan verici bir spor oyunudur. Hızlı bir maçta rakiplerinize meydan okuyabilir veya bir turnuvada birkaç rakibine karşı oynayabilirsiniz. Ayrıca hem acemiler hem de uzmanlar için mükemmel olan üç mod bulunmaktadır.

Oyun Kontrolleri

  • Raketinizi hareket ettirmek için fareyi kullanın.
  • Diğer seçimleri yapmak ve aktifleştirmek için fareye SOL tıklayın.

Masa Tenisi Uzmanı Benzeri Oyunlar Oyna

Bu Masa Tenisi Uzmanı oyununu beğendiniz mi? Tenis oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Masa Tenisi Uzmanı Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Masa Tenisi Uzmanı oyunu Tokyo tarafından geliştirilmiştir.