HayaletSavaşları.io

HayaletSavaşları.io'da mezarın ötesinden bir savaşa katılın! Bu poltergeistler, bu çok oyunculu oyunda rakiplerini yumruklamaya hazırlanıyorlar!

Bu gece kavga var! Destansı bir savaş alanına dönüşen bir mezarlıkta kendini bulan bir hayaletle takım kurun. Bu ürpertici, zorlu ve tamamen harika .io oyununda olabildiğince çok sayıda ruh küresini ve hızlı bir şekilde yutmaya başlaması gerekecek! Her biri enerjisini tüketmeye kararlı tonlarca açgözlü gulyabani ile başa çıkacak kadar güçlü olmasının tek yolu bu!

Neyse ki, mezarlığın etrafına dağılmış birçok yararlı eşya var. Hayaletinizi koruyacak bir kalkan veya hızınızı artıracak sihirli bir çizme alın. Ayrıca tonlarca ruh küresini yakalamasına yardımcı olacak mıknatıslar da var. Cesur ruhunuz öbür dünyaya geri dönmeden önce dövüşte ne kadar kalabilirsiniz?

HayaletSavaşları.io Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu çok oyunculu aksiyon oyununda olabildiğince uzun süre havada kalmaya çalışın. Diğer oyuncular tarafından kontrol edilen ruhlardan kaçınırken hayaletinizin çok sayıda ruh küresi almasına yardım edin. Rakiplerinden daha fazlasına sahipseniz kürelerini çalabilirsiniz, ancak dikkatli olun! Sizinkinden daha güçlü hayaletler sizinkini çabucak çalabilir. Küreleriniz biterse oyun biter!

Oyun Kontrolleri

  • Fareyi kullanarak hayaletine mezarlıkta rehberlik et.

Benzer Oyunlar

Sıradaki diğer harika savaş oyunlarına göz atın!

HayaletSavaşları.io Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Origaming tarafından geliştirilmiştir.