Hungry Shark Arena

Hungry Shark Arena oyununda aksiyon dolu vahşi bir beslenme çılgınlığına hazır olun! Bu çok oyunculu battle royale oyununda dünyanın her yerinden diğer oyunculara meydan okuyacaksınız!

Hem onların hem de sizin kontrol edeceğiniz köpekbalıkları için bir büfe haline gelmek üzere olan bu mercan kayalığına hoş geldiniz. İlk görevin? Sizi bir helikopterle bir kapalı alana taşımaya çalışan bazı sinir bozucu insanlardan kaçmak. Etrafa terör estirmeye başlamadan seni engellemeye kararlılar! Ağları yırtın ve mümkün olduğunca çabuk okyanusa dalın.

Suya düştüğünüzde, düşmanlarınızı yenmeye çalışırken karşılaştığınız her balığı yemeye başlayın. Yeterince büyürseniz, onları ve inanılmaz derecede lezzetli tüplü dalgıçları yiyebilirsiniz. Arenadaki en büyük köpekbalığı olmaya çalışırken mayınlardan ve zehirli atıklardan kaçının. Bunlar kesinlikle sağlığınızı bozacaktır.

Hungry Shark Arena, dünyanın en popüler ücretsiz tarayıcı köpekbalığı battle royale oyunlarından biri haline geldi. Hatta ünlü Amerikan YouTube oyuncusu Pungence gibi hayranlar kazandı! Şimdi, özellikle atari tarzı bol aksiyonlu ücretsiz çevrimiçi oyunlardan hoşlanıyorsanız, bunu kendiniz kontrol etmenin zamanı geldi!

Arenaya hükmetmek ve bol miktarda para kazanmak için gerekenlere sahip olup olmadığınızı bilin. Birkaç günlük bonusun yanı sıra, ek olarak gerçekten korkunç Thresher ve Axe-Head gibi ek köpekbalıklarının kilidini açmanıza yardımcı olacak!

Hungry Shark Arena Oyunu Nasıl Oynanır?

Hungry Shark Arena, aksiyon dolu bir köpekbalığı oyunudur. Diğer köpekbalıkları ile yemesi inanılmaz lezzetli tonlarca şeyle dolu bir mercan kayalığında en büyük ve en vahşi köpekbalığı olmaya çalışın. Zehirli atıklardan ve madenlerden uzak durun!

Hungry Shark Nedir?

Hungry Shark, 2010'da orijinal oyunla başlayan bir dizi heyecan verici RPG yani rol yapma oyunudur. O zamandan beri, 2020'de piyasaya sürülen çok oyunculu bir HTML5 oyunu olan Hungry Shark Arena da dahil olmak üzere birçok devam oyunu oyunseverlerin beğenisine sunulmuştur.

Hungry Shark Arena Oyunu İpuçları ve Püf Noktaları Nelerdir?

  • Hungry Shark Arena'nın amacı en büyük ve en güçlü köpekbalığı olmaktır. Daha büyüklerini henüz tüketemeyeceğiniz için önce yiyebileceğiniz daha küçük şeylerin peşine düşün.
  • Oyunun başlarında balık gruplarını hedefleyin. Köpekbalığınız büyüdükçe ve güçlendikçe, dikkatinizi dalgıçlar gibi daha büyük ve daha lezzetli avlara çevirmelisiniz.
  • Söylemeye gerek yok, daha büyük köpekbalıklarından kaçmalısınız. Size saldırırlarsa çabucak oyundan atılırsınız.
  • Bu köpekbalıklarının çoğu, aksiyonun yoğun gerçekleştiği arenanın merkezinde devriye gezme eğilimindedir. Köpekbalığınız onları avlayabilecek güce sahip olana kadar kenarlara daha yakın ve gözden uzak durmalısınız!

Oyun Kontrolleri

  • Köpekbalığını yüzdürmek için fareyi kullan.
  • Hızı yükseltmek için sol tıklayın.

Benzer Oyunlar

Aksiyon oyunlarının büyük bir hayranı mısınız? Eğer öyleyse, bir sonraki bu muazzam başlıklara göz atın!

Hungry Shark Arena Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Ubisoft tarafından geliştirilmiştir.