Para Koşusu

Para Koşusu'nda bir mutfak imparatorluğu kurabilecek misin? Bu eşsiz ve zorlu restoran oyununda kapmak için tonlarca nakit var!

Bir madeni paranın kontrolünü elinize alın ve bu çılgın yarış oyununun her seviyesinde bitiş çizgisine kadar yuvarlayabilecek misiniz bir bakın. Bazı arkadaşlar edinmesi ve hızlı olması gerekecek! Bir dizi engelli parkurda ilerlerken, koleksiyonunuzdaki jeton miktarını artıracak veya azaltacak engellerle karşılaşacaksınız.

Bitiş çizgisine ulaştığınızda, bu paralar faturalara dönüştürülecektir. Bunları, daha fazla para kazanmanıza yardımcı olacak bir parkın etrafına dağılmış bir veya birkaç yemek arabası satın almak için kullanın. Diğer potansiyel olarak kazançlı işler, bir sonraki kapının hemen ötesinde sizi bekliyor. Son seviyeye ulaşmaya çalışırken ne kadar başarılı olacaksınız?

Para Koşusu Oyunu Nasıl Oynanır?

Para Koşusu, yarış ve aksiyon oyunlarından öğeler içeren bir simülasyon oyunudur. Çok para kazanmaya çalışırken bir dizi engelli parkurda bir jeton yönlendirin. Koleksiyonunuza fazladan para ekleyebilecek veya azaltabilecek engellerle karşılaşacaktır. Yiyecek arabaları ve diğer işletmeleri satın almak için topladığınız parayı kullanın.

Oyun Kontrolleri

  • FAREYİ KULLANARAK jetonunuza her seviyede rehberlik edin, iş satın alın ve daha fazlasını yapın.

Benzer Oyunlar

Sıradaki diğer gerçekten eğlenceli çevrimiçi oyunlara göz atın.

Para Koşusu Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun 2Play tarafından geliştirilmiştir.