TikTok K-POP Modası

TikTok K-POP Modası, kızı bir K-Pop yıldızı gibi giydirip stil verebileceğiniz bir makyaj oyunudur. Sosyal medyada bir etki bırakmak istiyor, bu yüzden mükemmel kıyafetleri, saç kesimlerini ve aksesuarları seçmesine yardımcı olun.

TikTok K-POP Modası Oyunu Nasıl Oynanır?

Modelinizi K-Pop idollerinin göz alıcı estetiğine göre şekillendirin. Bu giydirme oyununda farklı kıyafetler seç ve onun görünümünü mükemmelleştirmek için farklı saç boyaları dene. İlk olarak, soyunma odasındaki kayıp kalpleri ve fotoğraf parçalarını bulmasına yardım edin. Ardından, makyajını yapmaya hazırlanın.

Farklı makaraları çekmeye hazırlanmasına yardım edin. Takipçilerini etkilemesi gerekiyor ve aklında zaten mükemmel bir kıyafet var. Onları toplamak için gardıroba göz atmadan önce bulman gereken üç parçayı ezberle. İhtiyaç duyduğu öğeleri satın almak için yeterli bütçeyi ayırdığınızdan emin olun.

Onun makarasını göndererek daha fazla para toplayabilirsiniz. Ne kadar çok beğeni alırsa o kadar çok para kazanır. Beğeni sayısı, kıyafetini ne kadar doğru kopyalayabildiğinize ve ne kadar güzel aksesuarlar taktığınıza göre belirlenir.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın.
  • Seçmek istediğiniz öğelere dokunun ve her bir koleksiyona göz atmak için pembe sekmelere ve oklara SOL tıklayın.

Benzer Oyunlar

Bu moda oyununu beğendiyseniz, koleksiyonumuzdaki bu ücretsiz oyunları da mutlaka deneyin:

TikTok KPOP Modası Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun iclickgames tarafından geliştirilmiştir.