Solucan Avı - Yılan Oyunu iO Bölgesi

Solucan Avı - Yılan Oyunu iO Bölgesi, sonsuz mod ve arenanın sürekli küçüldüğü zamanlı mod dahil olmak üzere çoklu oyun modlarına sahip çok oyunculu bir yılan oyunudur. Bu oyunun kilidini açmak için çok sayıda yeni dış görünüm, yükseltme ve başarı ile saatlerce eğlence sunuyor.

Solucan Avı - Yılan Oyunu iO Bölgesi Nasıl Oynanır?

Bu çok oyunculu .io oyununda amaç, olabildiğince çok yiyerek en büyük solucanı büyütmek. Yüzünüzü diğer solucanlara çarpmaktan kaçınırken komik suratları ve güçlendiricileri toplayın. Başka bir oyuncuyla çarpışırsanız raundu kaybedersiniz.

Ancak, başka bir oyuncunun yılanınızın vücuduna çarpmasını sağlayabilirseniz, yılanı patlayacak ve uzun bir besin zincirine dönüşecektir. Diğer oyuncular saldırmadan önce onu olabildiğince hızlı bir şekilde yutun. Solucanınız kıvrılıp kendi vücudunun içinden geçebilir, bu da saldırgan rakiplerden sıyrılmanın iyi bir yoludur.

Daha fazla yılanın ve özel sürüm kaplamaların kilidini açmak için madeni para ve mücevher toplayabilirsiniz. Ayrıca güçlendiriciler kazanabilir ve verimliliklerini yükseltebilirsiniz ve ayrıca Solucan Çiftliği aracılığıyla yılanınızın istatistiklerini kalıcı olarak artırabilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Solucanı arenada yönlendirmek için Fare'yi veya parmağınızı hareket ettirin
  • SPRINT için boşluk çubuğuna basın veya ekrana dokunun

Benzer Oyunlar

Bu rekabetçi çok oyunculu oyundan keyif aldıysanız, koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da kaçırmadığınızdan emin olun:

Solucan Avı - Yılan Oyunu iO Bölgesi Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Wild Spike tarafından geliştirilmiştir