All-Star Blast!

All-Star Blast'ta büyük bir savaşa hazır olun! Bu çok oyunculu oyunda en sevdiğiniz Ubisoft oyunlarından birkaç karakter birbirine meydan okuyor.

Bomberman'den ilham alan bu harika aksiyon oyununu oynarken gerçekten çok eğleneceksiniz. Just Dance, Watch Dogs, Assassin's Creed, Rabbids, Rayman veya Ubisoft evreninden başka bir klasik dizideki karakterlerden biriyle takım kurun. Her turun sonunda ayakta kalan son kişi sen olacak mısın?

Bu sevilen oyunların her birinin dünyalarında yer alan çeşitli farklı savaş arenalarında yarışırken rakiplerinizi bombalarla yok etmeye çalışın. Ayrıca patlama menzilinizi genişletecek veya daha hızlı koşmanıza yardımcı olacak gerçekten harika güçlendiriciler de alabilirsiniz. Sadece zehirli olanlara dikkat edin. Bunlar sizi gerçekten yavaşlatacak!

All-Star Blast! Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu heyecan verici Ubisoft oyununda, destansı bir savaşın ortasına daldıklarında yıldız oyuncu kadrosuna katılın. Bombalarınızı patlatmak için doğru anları seçin, ancak hızlı hareket etseniz iyi olur! Her arena hızla küçülmeye başlayacak. Her turun sonunda hala tek parça olan son bombacı olacak mısın?

Oyun Kontrolleri

Fare

  • Koşmak için SOL TIKLAYIN, BASILI TUTUN VE FAREYİ HAREKET ETTİRİN.

Tuş takımı

  • Çalıştırmak için OK TUŞLARINA BASIN.
  • Bir bomba kullanmak için Ara Çubuğuna BASIN.

Benzer Oyunlar

İşte bir sonraki denemeniz için birkaç harika çevrimiçi oyun daha!

All-Star Blast! Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Ubisoft tarafından geliştirilmiştir.