Dynamons 4

Dynamons 4'ün heyecan verici dünyasında yeni bölgeleri keşfedin. Popüler Dynamons serisinin bu dördüncü bölümünde yeni cep canavarlarını aramak için tüm sahili dolaşabilirsiniz.

Costa Guesta, pek çok havalı yeni Dinamo bulacağınız tropik bir cennettir. Bu RPG oyununda kaç tanesini yakalayabilirsiniz? Yolculuğunuza, bir Dynamon savaşı için ilk rakibinizle karşılaşacağınız sahilde başlayın!

Antrenörlerden biri size Dynamonları nasıl yakalayıp eğiteceğinizi gösterecek. Dynamons keşif oyunlarına zaten aşina olan oyuncular, bu kısa eğitim seansını tazeleme olarak kullanabilir. Bundan sonra, hemen vahşi cep canavarlarını aramaya başlayabilirsiniz. Hopchops, Grubbles, Wingers ve hatta biraz nadir olan Duxedo'ları arayın, şık bir görünüme ve güçlü bir sonik şok dalgası saldırısına sahip ördek benzeri bir yaratık.

Evrim geçirebilmeleri için Dynamonlarınızı yükseltmek üzere Parçalardan tasarruf edin. Ve toplayabildiğiniz kadar çok jeton toplamayı unutmayın. Bunları oyun sırasında yararlı araçlar ve diğer öğeler satın almak için kullanabilirsiniz. Örneğin, Dynamon'larınıza nasıl ateş püskürteceklerini öğretmek için bunları kullanın.

Macera dolu uzun bir yolculuğa çıkın. Diğer Dynamon Kaptanlarına meydan okuyun, yeni yeteneklerin ve harika becerilerin kilidini açın ve koleksiyonunuzu tamamlamak için Costa Guesta'nın her köşesini ziyaret edin.

Dynamons 4 Oyunu Nasıl Oynanır?

Güzel Costa Guesta'yı ziyaret edin ve her tür Dinamoyu toplayın. Onları daha güçlü kılmak için eğitin. Bu macera oyununda diğer Dynamon eğitmenlerinin takımlarıyla savaşın. Bu gezide bundan sonra hangi yeni Dynamon türünü yakalayacaksınız? Dynamon takımınızı daha eşsiz yaratıklarla genişletmeye devam edin!

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın
  • SOL tıklama ile Dinamonlarınızı seçin, saldırın, öğeleri seçin ve daha fazlasını yapın

Benzer Oyunlar

Dynamons serisinden keyif alıyor musunuz ve diğer macera RPG oyunlarımızı merak ediyor musunuz? Koleksiyonumuzdan aşağıdaki başlıklara da göz atmayı unutmayın!

Dynamons 4 Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Agame tarafından geliştirilmiştir.