Altın Kule Savunması

Altın Kule Savunması, pek çok seviye, yükseltme seçeneği ve keşfedilecek ekstra özellikler içeren bir kule savunma oyunudur. Düşman canavarlardan ve fantastik yaratıklardan oluşan ordular, onları durdurmazsanız orman yolunda ilerleyecek ve köyünüze saldıracak!

Altın Kule Savunması Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu fantastik oyunda, yolları koruyarak şehrinizi korumalısınız. Kasabanız altın bayraklarla işaretlenmiştir. Bayrakların konulduğu bölgeye düşman ordularının ulaşmasını engellemelisiniz.

Canavarları durdurmak için yol boyunca farklı türde kuleler inşa edebilirsiniz. Her kule, yolu korumak için bir dizi kısa menzilli ve uzun menzilli savaşçılarla gelecek. Menzile giren her canavara saldıracaklar.

Muhafızlarınızın öldürdüğü her canavar için altın paralar alacaksınız ve vaktinden önce fırlatabileceğiniz her düşman dalgası için. Dikkat edin, çünkü bu oyunda orman canavarları her türlü kısa yolu bilir ve beklenmedik yerlerde çalıların arasından çıkabilirler!

Birimlerinizi yükseltin ve görevleri tamamlayarak ve ücretsiz 'gacha' oyununu oynayarak ekstra kahramanlar ve diğer ganimet kutusu öğeleri kazanmaya çalışın.

Oyun Kontrolleri

  • Kuleleri yerleştirmek için fareyi kullanın.
  • Özel saldırıları ve kahramanları hızlıca seçmek için sayı tuşlarını kullanın.

Benzer Oyunlar

Bu kule savunma fantastik macerasını beğendiyseniz, ücretsiz oyun koleksiyonumuzdan şu oyunları kaçırmadığınızdan emin olun:

Altın Kule Savunması Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Busidol tarafından geliştirilmiştir.