Uzay Madencisi

Uzay Madencisi, tur bitmeden olabildiğince çok ay taşı çıkarmanız gereken çok oyunculu bir kazma oyunudur. Rakiplerinden daha fazla mücevher toplayabilir misin?

Uzay Madencisi Oyunu Nasıl Oynanır?

Her turun başında oyuncular üssünden ayrılıp kazmaya başlayabilir. Bu uzay oyununda kristalleri aramak için ayın yüzeyinin altına girin.

Sırt çantanız kısa sürede kristallerle dolacak ve üssünüze dönüp onu boşaltmadan daha fazlasını toplayamayacaksınız. Daha hızlı kazma ve daha büyük bir sırt çantası da dahil olmak üzere bulduğunuz mücevherlerle yeni öğeler satın alın. Gizli bir yer altı üssü bulursanız, sırt çantanızı boşaltmak ve yeni yükseltmeler toplamak için tüm yolu tırmanmanız gerekmeyecek.

Oyuncular, her maçın sonunda sıralamaları için ödüller alacaklar. En fazla sayıda ay taşı toplayan oyuncu raundu kazanır.

Oyun Kontrolleri

  • Koşmak, tırmanmak ve kazmak için OK tuşlarını kullanın.

Benzer Oyunlar

Bu oyundan keyif alıyorsanız, Ubisoft'un diğer oyunlarından oluşan eksiksiz bir koleksiyonumuz da var. Bu popüler oyunları kaçırmayın! Aşağıdakilerden bazılarını deneyin veya Ubisoft oyunlarına genel bakış sayfamıza göz atın:

Uzay Madencisi Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Ubisoft tarafından geliştirilmiştir.