SmileyWorld: Bubble Shooter

SmileyWorld: Bubble Shooter'da gezegenin en popüler yerlerinden birine seyahat edin! Bu balon patlatma oyununda baloncukları olabildiğince hızlı patlatın.

Her yaştan oyuncu için harika olan bu heyecan verici ve eğlenceli atari oyununda Paris'e ve dünyanın diğer şehirlerine bir yolculuğa çıkacaksınız. Mümkün olduğu kadar çok balonu ortadan kaldırmaya çalışırken Eyfel Kulesi ve Arc de Triomphe gibi ikonik turistik mekanların yanından geçin. Her seviyede patlayacak çok sayıda baloncuk olacak ve ulaşmanız gereken belirli hedefler de olacak.

Belirli sayıda yonca toplamanız veya birkaç balığı kurtarmanız gerekebilir. Kimse bunun kolay olacağını söylemedi! Neyse ki, yol boyunca yakalayabileceğiniz pek çok güçlendirici var. Ayrıca kazanabileceğiniz ve fazladan can ve diğer faydalı şeyler karşılığında takas edebileceğiniz değerli taşlar da var.

SmileyWorld: Bubble Shooter Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu aksiyon oyununda Fransa'nın muhteşem başkentini ziyaret edin. Belirli bir hedefi gerçekleştirmeye çalışırken her seviyede tahtaya dağılmış baloncukları yok etmeniz gerekecek. Bu, bir evcil hayvanı kurtarmayı veya bir dizi eşyayı toplamayı içerebilir. Aynı baloncukları patlatmak için üçlü veya daha fazla gruplara koyun!

Oyun Kontrolleri

  • Fareyi kullanarak nişan al.
  • SOL tıklama ile balon patlat.

Benzer Oyunlar

Bunun gibi çevrimiçi balon patlatma oyunlarından gerçekten hoşlanıyorsan, şimdi denemen için birkaç tane daha var!

SmileyWorld: Bubble Shooter Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Azerion tarafından geliştirilmiştir.