Metro Çatışması 2

Bir sonraki göreviniz Metro Çatışması 2'de başlamak üzere. Bu heyecan verici çevrimiçi oyunda teçhizatınızı alın, silahlarınızı kontrol edin ve savaşa gidin.

Bu aksiyon oyununda, sen ve ekibin, Illyich'in Şahitlerinin şu anda saklandıkları Moskova'daki eski bir metro deposuna baskın yapacaksınız. Kötü şöhretli terörist lider Bonch-Buyevich liderliğindeki bu grup, şehrin dört bir yanındaki metro tünellerinde bir dizi kirli bomba patlatmaya kararlı fanatik bir dini tarikattır.

Bir özel kuvvet ajanı olarak etkileyici becerilerinizi kullanarak depoya sızın ve şeytani planlarına kesin olarak son verin. Moskova'da yaşayan her ruh size ve seçkin komando ekibinize bağlı!

Metro Çatışması 2 Oyunu Nasıl Oynanır?

Metro Çatışması 2 yoğun bir atış oyunudur. Bir grup komandoyu Moskova Metrosu'ndaki terk edilmiş bir depoya götürün. Burayı sığınak olarak kullanan bir grup amansız dini fanatiği avlamak ve ortadan kaldırmakla görevlendirildiniz. Şehrin etrafında bir dizi ölümcül terörist saldırı başlatmadan önce onları ortadan kaldırabilir misin?

Oyun Kontrolleri

Fare

  • Fareyi hareket ettirerek kamera açısını değiştir.
  • SOL tıklama ile ateş et.

Tuş takımı

  • Yön tuşlarına veya WASD tuşlarına basarak hareket edin.
  • Bir el bombası atmak için G'ye basın.
  • Eğilmek için C'ye basın.
  • Farenizi kilitlemek için L basın.

Benzer Oyunlar

Sırada denemeniz için harika çevrimiçi oyunlardan oluşan bir grup daha var.

Metro Çatışması 2 Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Freeway Interactive tarafından geliştirilmiştir.