Arkadaşlarla Kelime Bulmaca

Arkadaşlarla Kelime Bulmaca, rakiplerinizden daha fazla puan toplamaya çalışmanız gereken zorlu bir scrabble tarzı kelime oyunudur. Size dağıtılan harfleri kelimeler oluşturmak için kullanabilirsiniz. Puanınızı ikiye hatta üçe katlamak için tahtadaki özel karoları kullanmayı deneyin.

Arkadaşlarla Kelime Bulmaca Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu bulmaca oyununda, bir yabancıya karşı rastgele bir maç oynamayı veya bir arkadaşınızla özel bir maç oynamayı seçebilirsiniz. Bir seferde 2, 3 veya 4 oyuncu ile tur oynayabilirsiniz.

Size dağıtılan harflere bakın ve bunları bir şeyi hecelemek için kullanıp kullanamayacağınıza bakın. Her harfin bir değeri vardır. Bu, o harfi kullandığınız için kazanacağınız puan sayısıdır. Özel karoları kullanarak da ekstra puan kazanabilirsiniz:

  • Mavi = 2x harf puanı
  • Yeşil = 3x harf puanı
  • Kırmızı = 2x kelime puanı
  • Sarı = 3x kelime puanı

Dikkat edin, çünkü tahtaya bir kelime yerleştirmek için sadece birkaç saniyeniz var. Ne yazacağınıza karar veremiyorsanız ve çok uzun süre beklerseniz sıranızı sıradaki rakibe kaybedersiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Fareyi kullan. Tahtaya bırakmak için harf döşemelerine dokunun ve sürükleyin.
  • Boş fayanslar, alfabenin herhangi bir harfini temsil edebilir. Boş bir döşeme oynamak için önce o döşemeyi seçin. Bir açılır pencere belirecek ve doldurmak için bir harf seçebilirsiniz. Döşemeyi oynamıyorsanız, daha sonra döşemeye tekrar dokunarak ve başka bir harf seçerek değiştirebilirsiniz.

Benzer Oyunlar

Bu oyunu beğendiyseniz, koleksiyonumuzdaki bu masa ve bulmaca oyunlarını deneyin:

Arkadaşlarla Kelime Bulmaca Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun MarketJS tarafından geliştirilmiştir.