Sarhoş Düello

Sarhoş Düello, 1 oyuncu veya 2 oyuncu olarak oynayabileceğiniz basit bir fizik tabanlı western düello oyunudur. Ateş etmeye hazırlanın! Bunu yapmak için ayılmaya vaktin yok. Sadece ateş et ve kazan! Bu gerçekten olağanüstü bir düello!

Sarhoş Düello Oyunu Nasıl Oynanır?

Sarhoş Düello, eğlenceli ve biraz da şansa dayalı oyunda rehberlik ettiğiniz sarhoşun sürekli hareket eden kollarını kontrol edemiyorsunuz. Tek yapmanız gereken hareketlerinizi en iyi şekilde takip ederek tam zamanında atış yapmak!

Gerçekçi fiziğe sahip Sarhoş Düello oyunu kolay kontrollere sahip. Bu, oyunu kolayca öğrenerek profesyonel olabileceğiniz anlamına gelir. Mükemmel görsel efektler ve ses efektleri de bu eğlenceli oyunu daha da eğlenceli hale getiriyor!

Oyunun başında oyunu kendiniz oynamak istiyorsanız 1 kişilik modu, arkadaşınızla oynamak istiyorsanız 2 kişilik modu seçmelisiniz. 1 oyuncu modunu seçtiğinizde, bilgisayar sizi rastgele zorlukta oynayan bir botla eşleştirir. Oyunu arkadaşınızla oynamak istiyorsanız 2 kişilik modu seçin. 2 oyuncu modunda, siz ve arkadaşınız tek bir ekrandan klavye kontrolü ile oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Sarhoş Düello'da her oyun beş seviyeden oluşur. Her seviyede puan almak için enerji seviyenizi korumanız gerekir. Enerji seviyesini ilk sıfırlayan kaybeder. Beş seviyenin galibi oyunu kazanır.

İpuçları ve Püf Noktaları

  • 1 oyuncu modunda oynarken turuncu sarhoşusunuz!
  • Rakibinize vurma şans gibi görünse de yönünüz çok önemli! Rastgele atış yaparak rakibinizi vurabilirsiniz ancak oyunun fiziğine hakim olduğunuzda profesyonel atışlarla düelloya hakim olacaksınız.
  • Enerji seviyenizi sürekli kontrol edin.
  • Rakibinizi kafasına vurarak tek seferde yere serebilirsiniz.
  • Lambayı ateşleyip patlattığınızda, karanlıkta bir düellodasınız demektir!

Oyun Kontrolleri

1 Oyuncu Modu:

  • Yukarı OK tuşu - Saldırı

2 Kişilik Mod:

  • W ve yukarı OK tuşu - Saldırı

Benzer Oyunlar

Sarhoş Düello Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Hihoy tarafından geliştirilmiştir.