Çöp Adam Düellosu: Savaş

Çöp Adam Düellosu: Savaş, Çöp Adam Düellosu serisindeki yepyeni bir oyundur. Yeni silahlar ve görünümlerle eğlenceli ve aksiyon dolu bir çöp adam savaşı sizi bekliyor. Silahını al!

Çöp Adam Düellosu: Savaş oyunu, 2D fizik tabanlı heyecan verici bir çöp adam dövüş ve atış oyunu deneyimi sunar.

Çöp Adam Düellosu Oyunu Nasıl Oynanır?

Çöp Adam Düellosu serisinin en yeni oyunu olan Çöp Adam Düellosu: Savaş yeni silahları, fiziği ve bölümleriyle hemen dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuna başlamadan önce kararınızı verin. CPU'ya karşı mı savaşacak mısınız, yoksa arkadaşınızla kıyasıya bir savaşa mı gireceksiniz? 1 Oyuncu ve 2 Oyuncu modlarından birini seçtiyseniz, sıra harita seçimindedir. 20 farklı haritadan birini seçebilir veya RANDOM özelliğini seçerek rastgele haritalarda savaşabilirsiniz. Oyuna başladıktan kısa bir süre sonra silahlar yukarıdan aşağıya doğru düşmeye başlayacak. Her silahın belirli bir süresi olduğunu unutmayın. Belirli aralıklarla yukarıdan düşen silahları yakalamak için elinizdeki silahın mermilerinin bitmesi gerekiyor. Silahın mermileri bittiğinde, etrafta alabileceğiniz bir silah yoksa yapmanız gereken tek şey düşmanınızdan kaçmak. Silah düşene kadar rakibinizin mermilerinin hedefi olmaktan kaçının! 5 Tur sonunda üstün olan kazanır. Oyunda sizi bekleyen tek tehlike rakibiniz olmayacak. Ayrıca kendinizi engellerden ve ateş çukurlarından korumanız gerekir. Silahınız varsa, rakip çöp adama mermi yağdırmaya başlayın!

Çöp Adamın çılgın mücadelesi Çöp Adam Düellosu: Savaş'ta saatlerce sürecek eğlence sizi bekliyor. Silahını kap, düşmanını yok et! Hadi!

Oyun Kontrolleri

1. Oyuncu

  • Hareket etmek için OK tuşlarını kullanın.
  • Çift zıplamak için yukarı OK tuşuna çift basın.
  • Vurmak için L tuşuna basın.

2. Oyuncu

  • Hareket etmek için WASD tuşlarını kullanın.
  • Çift zıplamak için W tuşuna çift basın.
  • Vurmak için F tuşuna basın.

Benzer Oyunlar

Çöp Adam Düellosu: Savaş Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun RHM Interactive tarafından geliştirilmiştir.