Hello Kitty ve Arkadaşları: Bulucu

Hello Kitty ve Arkadaşları: Bulucu, bu ücretsiz Hello Kitty ve Arkadaşları oyununda ünlü Japon karakteri ve arkadaşlarının nerede saklandığını keşfedin.

Çocuklara yönelik bu süper sevimli oyunda üç bardaktan birinin altındalar. Her eğlenceli ve zorlu turda doğru olanı seçebilecek misiniz?

Bardaklar dönecek, bu yüzden nereye döndüklerine gerçekten çok dikkat etmeniz gerekecek! Ayrıca sevimli arka planlar ve Kerokerokeroppi ve Bad Badtz-Maru gibi gerçekten harika karakterler karşılığında takas edebileceğiniz yıldızlar da kazanabilirsiniz!

Hello Kitty ve Arkadaşları: Bulucu Oyunu Nasıl Oynanır?

Hello Kitty ve Arkadaşları: Bulucu her yaştan oyuncu için harika bir dikkat ve beceri oyunudur. Her turda Hello Kitty'nin veya arkadaşlarından birinin hangi bardağa saklandığını bulabilir misin? Yanlış olanı seçersen baştan başlaman gerekecek!

Oyun Kontrolleri

  • SOL tıklama ile bir fincan seç.

Benzer Oyunlar

Sırada bu harika çevrimiçi oyunları deneyin!

Hello Kitty Kimdir?

Hello Kitty en popüler Japon karakterlerinden biridir. Güçlü duygusal bağlar kurma becerisi sayesinde her yaştan ve etnik kökenden kadın için geçerli olan gerçek bir küresel ikon haline geldi. Bu yüzden şu anda oyuncaklar, giysiler, video oyunları ve çok daha fazlası gibi yüzlerce farklı türde üründe yer alıyor!

Hello Kitty ve Arkadaşları: Bulucu Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Sanrio tarafından geliştirilmiştir.