Hello Kitty ve Arkadaşları: Noel Yemeği

Hello Kitty ve Arkadaşları: Noel Yemeği'nde tatil ruhuna girme zamanı. Bu ücretsiz çevrimiçi Hello Kitty ve Arkadaşları oyununda şirin bir kafede yardım edebilir misin?

Hello Kitty ve Arkadaşları, her yaştan çocuğa yönelik bu hızlı tempolu ve çok şenlikli yemek pişirme oyununda en sevdikleri kafede Noel yemeği için bir araya geliyor. Dışarıda kar yağıyor, süslemeler hazır ve süslerle kaplı bir ağaç bile var. Şimdi onlara en sevdikleri ikramları yapmak size kalmış. Kafenin mutfağında ihtiyacınız olan her şey hazır ve sizi bekliyor.

Hello Kitty ve Arkadaşları: Noel Yemeği Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu süper sevimli iş simülasyonu oyununda Hello Kitty ve Arkadaşları için asla unutamayacakları bir Noel yemeği hazırlayabilir misin? Onlara pizza, dondurma ve daha fazlasını yapacaksın!

Oyun Kontrolleri

  • SOL tıklama ile malzemeleri seç, farklı mutfak malzemeleri kullan ve daha fazlasını yap.

Benzer Oyunlar

Birkaç harika ve kesinlikle sevimli çevrimiçi oyun daha denemek ister misiniz? Eğer öyleyse, buyurun!

Hello Kitty Kimdir?

Hello Kitty en popüler Japon karakterlerinden biridir. Güçlü duygusal bağlar kurma becerisi sayesinde her yaştan ve etnik kökenden kadın için geçerli olan gerçek bir küresel ikon haline geldi. Bu yüzden şu anda oyuncaklar, giysiler, video oyunları ve çok daha fazlası gibi yüzlerce farklı türde üründe yer alıyor!

Hello Kitty ve Arkadaşları: Noel Yemeği Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Sanrio tarafından geliştirilmiştir.