Jiraikei Estetik

Jiraikei, günümüzde çoğu modern Japon kadınının tercih ettiği bir Japon giyim tarzıdır. Kelimenin tam anlamıyla çevirisi, patlamaya hazır bir "girl-mina" dır. Bu stil, "Gotik" ve "Lolita" gibi stillerin bir kombinasyonudur. Burada pembe ve siyah renklerin bir kombinasyonunu ve yaşla lekelenmiş şiş gözleri taklit eden belirli bir makyaj türünü bulacaksınız.

Çoğu zaman siyah ve pembe renkler giysilerde kullanılır, çoğunlukla her zaman nötr pastel renklerdir. Saç stillerinden bu genellikle iki atkuyruğu veya gevşek saçtır. Kuyruklar, saç tokalarının yanı sıra kurdeleler ile sabitlenir. Kendi Jirai Kei stilinizi yaratın. Beş seviye sizi bekliyor: manikür, makyaj, saç stilleri, giysi ve aksesuarlar.

Jiraikei Estetik Oyunu Nasıl Oynanır?

Oyunun ana kahramanı genç bir kız için popüler Japon tarzı Jiraikei'de parlak ve benzersiz bir görüntü yaratmanız gereken çocuklar ve kızlar için bir giydirme oyunudur.

Oyunun ana karakteri için Japon Jirai Kei tarzında alışılmadık bir imaj yaratıyoruz: manikür yapıyoruz, yüzümüze makyaj yapıyoruz; gardıroptan uygun elbise, ayakkabı ve aksesuarları seçiyoruz. Sonuç bir PNG görüntüsü olarak kaydedilebilir. Oyun aygıtına bağlı olarak, kontrol için bir bilgisayar fare tıklaması veya dokunmatik ekranlara basit bir dokunuş kullanılır.

Benzer Oyunlar

Jiraikei Estetik Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun DL-studio tarafından geliştirilmiştir.