Arap Prensesi Giydir

Arap Prensesi Giydir, havalı moda prenses makyaj kız oyunları burada! Doğu kültürü ve giyimine ilgi duyanlar için yapılmıştır. Arap dünyasına dalmanın zamanı geldi: Prenses bebeği giydirin ve gerçek bir Arap stilinin tadını çıkarın!

Güzel elbiseler, makyaj ve saç stilleri ile sıra dışı güzel oyunları seviyorsanız, bu giydirme oyunu tam size göre! Doğu peri masalı moda dünyasına hoş geldiniz! Kızları harika moda kıyafetlerle süsleyin, giydirin ve saç stilleri yapın.

Arap güzelleri, tüm moda tutkunları gibi giyinmeyi seviyorlar ve süper pahalı trend kıyafetlerle dolu devasa dolapları var. Küçük kızlar ve çocuklar için moda prenses oyunlarımızda masal şeyhlerinin ve sultanların kızlarının ideal kıyafetleri bulmasına yardım edin!

Görünüşleri şimdiye kadarki en iyisi olmalı, çünkü tüm insanlar onlar kadar şık olmak istiyor! Ancak genellikle önemli etkinliklere hazırlanırlar, bu nedenle prenses bebeği dikkatlice giydirin. Ücretsiz eğlenceli kız oyunlarımızda kesinlikle Arap modası atmosferinin tadını çıkaracaksınız!

Arap Prensesi Giydir Oyunu Nasıl Oynanır?

Havalı bir Arap prenses makyajına başlamaya hazır olun! Pek çok oryantal kıyafet arasından seçim yapabilirsiniz: elbiseler, harem pantolonlar, etekler vb.

İçinizdeki moda tutkununu serbest bırakın, havalı giyinmek için 6 oyuncak bebekten birini seçin ve şimdiye kadarki en muhteşem Arap tarzı kıyafetleri tasarlayın. İstediğiniz görünümü seçebilirsiniz: gözler, kaşlar, dudaklar ve saç modeli. Ayrıca, çevrimdışı kızlar için bu ücretsiz çocuk oyununda prenses makyajını daha da ilginç kılan öğelerin rengini de değiştirebilirsiniz.

Alışılmadık aksesuarlar eklemeyi unutmayın, genç ve güzel moda kızları için bilezikler, küpeler, çiçekler ve hatta papağanlar ve kelebekler var. Modellerin Arap kıyafetlerini, saç stillerini ve makyajlarını nerede gerçekleştireceklerini seçmek için çeşitli geçmişler var. Giydirmek için 6 Arap prensesi bebek, 200'den fazla giysi ve saç modeli var.

Herhangi bir görünümü tamamlamak için havalı sıra dışı aksesuarlar ve bir güzellik salonundaki gibi milyonlarca benzersiz kombinasyon var. Müthiş oryantal arka planlar ve müzik var. Gerçek bir Arap atmosferi hissedin ve harika kıyafetler ve makyajla giyinmenin tadını çıkarın!

Oyun Kontrolleri

  • Kıyafet değiştirmek için farenin sol tuşunu kullanın.

Benzer Oyunlar

Arap Prensesi Giydir Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun ArpaPlus tarafından geliştirilmiştir.