Güzel Avatar Tasarımcısı

Güzel Avatar Tasarımcısı oyunu kızlar için kendi avatarını tasarlama oyunudur. Kendinizin bir çizgi film versiyonunu yaratın. Sizi çevrimiçi temsil edecek bir karakter oluşturun veya arkadaşlarınız için avatar tasarlarken eğlenin.

Güzel Avatar Tasarımcısı Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu tasarım oyunu, karakterinizin göz şeklini ve rengini, ten rengini, saç modelini ve rengini, makyajını ve diğer özelliklerini özelleştirmek için birçok seçeneğe sahiptir. Uzun saç mı yoksa kısa saç mı, kendi saç renginiz mi yoksa çok renkli bir saç modeli mi istediğinizi seçin. Hatta her göze farklı bir renk bile verebilirsiniz.

Bu avatar tasarlama oyununda kendi görünümünüzü seçebilirsiniz. Tasarım panelinin yan tarafında kategori düğmeleri ve üst kısımda ayrıca bireysel özellikleri uyarlamak için daha fazla özelleştirme menüsü düğmesi var. Her menüde, son sayfa, seçilen özelliğin tonunu değiştirmenize izin veren bir renk makarası içerir.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın. Panelin sol tarafındaki düğmelere basın ve değiştirmek istediğiniz özelliği seçmek için üstteki düğmeleri işaretleyin.
  • Özelleştirme seçenekleri arasında gezinmek veya son sayfadaki renk tekerleğini kullanmak için oklara dokunun.

Benzer Oyunlar

Bu oyunu beğendiyseniz, koleksiyonumuzdaki diğer ücretsiz oyunları da denediğinizden emin olun:

Güzel Avatar Tasarımcısı Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun DL-Studio tarafından geliştirilmiştir.