Yarışa Başla

Yarışa Başla otoyol ve şerit araba yarış oyunudur. Bu yarış oyununda daha fazla puan kazanmak için, trafik sıkışıklığında şerit çizgisine doğru hızlanın. Düz otoyol boyunca arabalar ve kamyonlar arasında yolunuza devam edin.

Ücretsiz araba yarış oyunlarında popüler olan Yarışa Başla oyunu (Trafik Turu), size bambaşka bir sürüş simülasyonları seviyesi ve yüksek grafik kalitesi sunan, gelişmiş özelliklere sahip trafik yarışçısı hayranları için tasarlanmış yeni bir sonsuz araba yarış oyunudur.

Yarışa Başla Oyunu Nasıl Oynanır?

En iyi yarış arabalarınızı seçin ve gerçek zamanlı çok oyunculu modda diğer oyunculara meydan okuyun. 100 farklı çevrimiçi göreve katılın ve rakiplerinizi yenerek ödüller kazanın. 1'e 1 oyun aracılığıyla arkadaşlarınızla araba yarışının tadını çıkarın.

Sonsuz modda daha fazla Taslak toplayarak yeni arabaların kilidini açın. 100 km/s'nin üzerinde sürerken, bonus kazanmak için trafik arabalarını geçmeye çalışın puanlar ve nakit kazanın. Sonsuz modda ekstra para kazanın. Çift yönlü ters yönde sürüş, ekstra puan ve nakit verir.

Oyun Kontrolleri

  • Oyununu oynamak ve arabaları sürmek için WASD tuşlarını kullanın.
  • Yavaşlamak veya fren için S tuşunu kullanın.
  • Geriye bakmak için ESC tuşunu kullanın.
  • Nitro için SHIFT tuşunu kullanın.

Benzer Oyunlar

Yarışa Başla Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Wolves Interactive tarafından geliştirilmiştir.