Dynamons 5

Dynamons 5, popüler cep canavarı koleksiyon serisindeki yepyeni bir Macera oyunudur. Tüm zamanların en iyi Dinamo Kaptanı olma yolculuğunuz, yakalanacak yeni yaratıklar ve keşfedilecek alışılmadık yerlerle bu oyunda devam ediyor.

Dynamons 5 Oyunu Nasıl Oynanır?

Başlangıç Dynamon'unuzu seçerek oyuna başlayın. Orman türü Fenecorn, ateş türü Flarion veya su türü Pengoo arasında seçim yapabilirsiniz. Yeni maceranıza Su Tapınağı civarında başlayacaksınız. Gizemli ve sevimli Dinamoları toplamak için farklı yerleri arayın ve takımınıza ekleyin.

Dynamons Nasıl Bulunur ve Yakalanır?

Haritadaki kırmızı ünlem işaretleri size başka bir Dynamon ile nerede savaşacağınızı veya vahşi bir Dinamo'yu nerede bulacağınızı gösterir. Sonuna kadar ekibinizle birlikte vahşi Dynamon'a karşı savaşın. Daha sonra yaratığı yakalamak için Discatch adı verilen disket şeklindeki depolama öğesini kullanabilirsiniz. Diskteki ışık yeşile dönerse onu yakalamışsınız demektir! Bir Dynamon'u ele geçirdikten sonra onu savaşta eğiterek daha güçlü hale getirin, saldırı ve savunma destelerine yeni beceri ve yetenek kartları ekleyebilirsiniz.

Dynamons Dünya Haritasının Kilidi Nasıl Açılır?

Savaşabileceğiniz diğer eğitmenleri bulmak için haritada arama yapabilirsiniz. Takımlarını mağlup ettiğinizde beceri artırıcılar ve ekstra Discatches gibi ödüller kazanacaksınız. Dünya haritasının kilidini açmak ve Elektrik Tapınağı ve Efsanevi Mağara gibi diğer alanları keşfetmek için Su Tapınağı bölgesindeki bölge patronlarını yenin. Her bölgede farklı bir Dynamon koleksiyonu bulunabilir. Orada bulunan Dynamon silüetlerini görmek ve o bölge hakkında daha fazla bilgi almak için haritadaki her alana dokunun.

Oyun Kontrolleri

  • Seyahat edilecek konumu seçin.
  • Kullanmak istediğiniz eylem kartlarını ve öğeleri seçin.

Dynamons 5'e Benzer Oyunlar Oyna

Dynamons 4'ün ön bölümünde Costa Guesta sahilinde dolaşın. Bu macera oyununda Grubble, Hopchop veya Winger cep canavarlarıyla başlayacaksınız. Ultra nadir Dynamons bulmak için çeşitli yerleri keşfedin!

Başka bir karakter toplama işlemi için, tıpkı Dynamons serisinde olduğu gibi, tekrar ziyaret etmeye devam edebilirsiniz, Battle Arena: RPG Online'da bir kahramanlar ekibi kurmayı deneyin. Veya daha fazla rol yapma macerası için RPG oyunlarına genel bakışımızdaki diğer oyunlara göz atın.

Dynamons 5 Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Dynamons 5 oyunu Azerion Casual Games tarafından geliştirilmiştir.