Ejderhalar Var Mıdır?

Ejderhalar Var Mıdır? amacınızın hayvanları toplamak ve bir ejderha yaratacak şekilde gelişmek olduğu bir atari oyunudur. Küçük bir kurbağa yavrusuyla başlıyorsunuz. Güçlü bir efsanevi canavara doğru ilerleyebilir misin?

Ejderhalar Var Mıdır? Oyunu Nasıl Oynanır?

İribaşınızla havuzda yüzün ve diğer kurbağa yavrularını yiyip toplamaya çalışın. Dokunduğunuz her kurbağa yavrusu mafyanıza eklenecektir. Aynı türden üç tane topladığınızda kurbağa yavrunuz yeni bir yaratığa dönüşecek.

Boyut ve tür olarak daha küçük veya eşit olan kurbağa yavrularını ve diğer hayvanları toplamaya devam edin. Sürünüz genişleyecek ve gelişmeye devam edeceksiniz. Japon balıkları, ejderha benzeri yılan balıkları ve giderek daha büyük yaratıklar arasında ilerleyin.

Daha büyük bir yaratık tarafından saldırıya uğrarsanız, çetenizin bir kısmını kaybedebilir, hatta daha küçük bir hayvana dönüşebilirsiniz. Saldırı şiddetliyse ve yaratığınız ölürse, yeniden bir kurbağa yavrusuna kadar küçüleceksiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Yaratıklarınızın hareket yönünü kontrol etmek için FARE'yi kullanın.

Ejderhalar Var Mıdır? Benzer Oyunlar

Bu aksiyon oyununu beğendiniz mi? Balık oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın. Ayrıca atari oyunları sayfamızda buna benzer daha fazla beceriye dayalı oyun bulabilirsiniz.

Ejderhalar Var Mıdır? Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Ejderhalar Var Mıdır? oyunu HolaStudio tarafından geliştirilmiştir.