Çiftlikte Eşleştirme Sezonu

Çiftlikte Eşleştirme Sezonu, bulmaca oyunu geliştiricisi Softgames'in hazırladığı yepyeni bir 3'lü eşleştirme oyunudur. Çiftlikteki dolambaçlı yol boyunca ilerlemek için düzgün tasarlanmış döşeme eşleştirme bulmacalarını çözün.

Çiftlikte Eşleştirme Sezonu Oyunu Nasıl Oynanır?

Amaç aynı simgelerden 3 veya daha fazlasını sıraya koymaktır. Bu şekilde çiftlikteki eşyaları toplayabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz. İki bitişik döşemenin yer değiştirmesini sağlayarak öğeleri tahta üzerinde taşıyabilirsiniz. Her hamle bir eşleşmeyle sonuçlanmalıdır, aksi takdirde simgeler tahtadaki orijinal konumlarına geri döner.

Her seviyenin başında tahtanın sol tarafındaki panele bir göz atın. Burada hangi eşyaları toplamanız gerektiğini ve bu hedefi tamamlamak için kaç hamleniz kaldığını görebilirsiniz. Seviye hedefleri arasında bahçelerden taş ve çakılların temizlenmesi, kaybolan at nallarının toplanması, meyve ve çiçeklerin toplanması gibi görevler yer almaktadır.

Çiftlikte Eşleştirme Sezonu daha yüksek puan elde etmek için ipuçları

Dört veya beş eşleşen simgeden oluşan daha büyük zincirler oluşturarak güçlendiricilerin kilidini açın ve bombalar kazanın. Daha güçlü patlamalar oluşturmak için iki bitişik bombayı da birleştirebilirsiniz.

Her seviyeyi yedek hamlelerle tamamlamaya çalışın. Kalan hamleler her aşamanın sonunda bombalara dönüşecek ve size birçok ekstra puan kazandıracak son bir kademeye neden olacak.

Oyun Kontrolleri

  • Yerlerini değiştirmek için simgelere imleçle dokunup sürükleyin.
  • Dokunmatik ekranlı cihazlarda döşemeleri kaydırmak için parmağınızı kullanın.

Çiftlikte Eşleştirme Sezonu Benzer Oyunlar

Bu Softgames oyununu beğendiniz mi? 3 Eşleştirme oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Çiftlikte Eşleştirme Sezonu Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Çiftlikte Eşleştirme Sezonu oyunu ... tarafından geliştirilmiştir.