Yeni Günlük Sudoku

Yeni Günlük Sudoku, takvimdeki her gün için yeni sudoku meydan okumaları oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her gün 3 seviye içerir: kolay, orta veya zor.

Yeni Günlük Sudoku Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu sudoku oyununda eksik sayıları doldurmanız gerekiyor. Günlük bulmacalardan birini seçin veya takvime dokunun ve içinde bulunduğunuz yılın geçmiş günlerinden önceki bulmacalardan birini seçin.

Kolay bulmacalar için birçok sayı zaten doldurulmuş olacak. Bu, eksik olanları daha kolay bulmanıza yardımcı olacaktır. Zor bulmacalar, nispeten az sayıda önceden doldurulmuş sayı içerir ve bu da onları çözmeyi daha zor hale getirir.

Amaç, 1-9 arasındaki sayıları tüm boş yuvalara doldurmaktır. Her satır, sütun ve kalın baskılı 3x3 hücre bloğu, her sayıya yalnızca bir kez sahip olabilir. Bu, zaten doldurulmuş olanlara dayanarak belirli sayıları ekarte edebileceğiniz anlamına gelir. Bulmacayı tamamlayana kadar devam edin.

Yeni Günlük Sudoku Oyunu Özellikleri

Kalem düğmesine dokunarak not alabilirsiniz. Bu, henüz ekarte edilmemiş sayıları karalamanıza izin verecektir. Notları kaldırmak için hücreyi seçin ve kalem düğmesinin etkin olduğundan emin olun. Aynı numaraya tekrar dokunursanız, kaybolacaktır.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın
  • Açık yuvaları doldurmak için sayı tuşlarını kullanın veya ekrandaki sayı düğmelerine dokunun
  • Not eklemek veya kaldırmak için kalemi seçin
  • Notları otomatik olarak doldurmak için sihirli mum boyayı seçin

Benzer Oyunlar

Aynı yapımcı olan SoftGames'ten birçok oyunumuz var. Aşağıdaki ilgili bulmaca oyunlarından birini deneyin veya daha fazlasını keşfetmek için SoftGames genel bakış sayfamıza gidin:

Yeni Günlük Sudoku Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Softgames tarafından geliştirilmiştir.