Acemi Yıkım

Acemi Yıkım'da pikselli ve yıkılabilir 3D dünya sizi bekliyor! Elmas kazanmak için farklı seviyelerde farklı binaları havaya uçururken patlayıcılarınızı kapın ve ortalığı kasıp kavurun! Kulaklarınızı kapatın ve blokların büyük bir patlamayla uçmasını sağlayın!

Acemi Yıkım Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu piksel yapıları kimin yaptığını bilmiyoruz, belki bir trol ya da birileri? Kimin yaptığı ve nasıl yapıldığı önemli değil! Önemli olan havaya uçurarak yok edilmesi gerektiği! Bu oyundaki amacınız basit, bir patlayıcınız var ve bunu çeşitli seviyelerde çeşitli binaları yok etmek için kullanmanız gerekiyor. Oyuna başladığınızda hareket etmek için WASD veya yön tuşlarını kullanın. Zıplamak için BOŞLUK tuşunu kullanabilirsiniz. Patlayıcınızı yerleştirmek için en iyi noktayı bulmalısınız. Bu noktayı bulduğunuzda, patlayıcıyı oraya yerleştirmek için farenize sağ tıklayın. Daha sonra fare kaydırma tuşunu veya numerik tuşları kullanarak patlayıcıyı ateşlemek için çakmağı seçin. Birkaç saniye sonra patlayacak ve yakınındaki blokları yok edecek. Her binanın içinde gizli bir sandık bulunuyor. Bu sandıkları mutlaka kırın çünkü içinde değerli elmaslar var. Bunlar daha güçlü patlayıcılarla takas edilebilir. Oyunda 42 seviye bulunuyor ve bunların kilidini tek tek açmanız gerekiyor. Oyunda ilerledikçe seviyelerin zorlaştığının farkında olmalısın. İyi eğlenceler!

Benzer bir oyun mu arıyorsunuz? Sizin için mükemmel bir oyunumuz var! Şimdi Skibidi Online bir göz atın ve maceranıza orada devam edin!

Oyun Kontrolleri

  • Nişan almak için farenizi kullanın.
  • TNT'yi yerleştirmek ve ateşlemek için sağ tıklamayı kullanın.
  • Hareket etmek için WASD veya OK tuşlarını kullanın.
  • Atlamak için BOŞLUK tuşunu kullanın.
  • Öğeleri değiştirmek için fareyi sğrğkleyin.

Acemi Yıkım Benzeri Oyunlar Oyna

Bu piksel mantık oyununu beğendiniz mi? Piksel oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Acemi Yıkım Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Acemi Yıkım oyunu Mirra Games tarafından geliştirilmiştir.