Yukarı Tırman 3D

Yukarı Tırman 3D oyununda gökyüzünün sırlarını keşfedin! Bu aksiyon dolu parkur oyunu sizi yukarıya doğru heyecan verici bir yolculuğa çıkarıyor. Bu dünyanın gizemlerini ortaya çıkarmak ve parkur becerilerinizi test etmek için çeşitli uçan platformlarda daha yükseğe tırmanın!

Yukarı Tırman 3D Oyunu Nasıl Oynanır?

Yukarı Tırman 3D koşu oyununun adrenalin patlamasını bulmaca benzeri stratejik düşünmeyle harmanlayarak son derece heyecan verici bir macera sunuyor. Yolunuzu akıllıca seçin ve anlık kararlar verin. Düşmemeye dikkat edin ve bu zorluğun üstesinden gelin.

Her sıçrama yeni risklerin yanı sıra yeni keşifleri de beraberinde getirir. Ne kadar yükseğe tırmanırsanız, manzara o kadar nefes kesici olur; mavi fonun önünde yüzen enkazların bitmek bilmeyen genişliği. Ne bulacaksın? Bunun için tırmandın, zirvede bekleyen gerçek.

Ancak yere düşmenize yol açacak ölümcül bir hatadan kaçınmak için son derece dikkatli olmalısınız. Yüzlerce farklı nesnenin bir noktada havada donmasına ve zirveye doğru dolambaçlı bir yol oluşturmasına neden olan gizemli bir anormalliğe tanık olacaksınız. Şimdi cesur kızın tuhaf yapılara tırmanmasına ve zirveye çıkmasına ve neler olduğunu anlamasına yardım etmeniz gerekecek!

Oyun Kontrolleri

  • WASD veya OK tuşları = Hareket
  • Fareyi sol basılı tutun = Etrafı görüntüle
  • Boşluk = Atlama
  • Shift = İleri koş
  • T = Hızlı
  • ESC = Ayarlar

Yukarı Tırman 3D Benzeri Oyunlar Oyna

Bu 3D tırmmanma oyununu beğendiniz mi? Atlama oyunları koleksiyonumuzdaki diğer oyunları da oynayabilirsiniz. Sıradaki bu harika çevrimiçi oyunlara da bir göz atın.

Yukarı Tırman 3D Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Yukarı Tırman 3D oyunu Craft Game World RA tarafından geliştirilmiştir.